Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Spa

    Onze spa

    In Exe Hotel Cataratas stellen we je een unieke ervaring voor tijdens een welzijnssessie in onze Spa Cataratas, in het hart van het woud van Misiones. In deze rustige en kalme omgeving leer je opnieuw naar je lichaam luisteren om het evenwicht tussen lichaam en geest terug te vinden.

    De voorziene installaties staan garant voor een totaalervaring. In het verwarmde zwembad kan je je lichaam trainen en voorbereiden op één van onze speciale behandelingen. In onzeWhirlpool bad kan je je geest ontspannen en in de droge en vochtige sauna’s alle toxines uit je lichaam elimineren.

    Om je welzijnsvakantie in schoonheid af te ronden raden we je een massage of behandeling van onze kaart aan. Je kan deze hier raadplegen.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Openingstijden en reserveringen

    Bel naar het nummer +543757421100 of stuur een e-mail naar reservas@exehotelcataratas.com om een massage of behandeling te reserveren. We zijn bereikbaar van 16.00 u. tot 20.00 u. voor informatie en reservaties.

    * Pour tous les traitements et massages, il est nécessaire de réserver à l'avance.
    *Ja kan tot 2 uur vóór de service annuleren.
    *Minderjarige zijn slechts tot 18.00 u. toegelaten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    • Reflexologie
      Deze techniek stimuleert bepaalde strategische punten van de voeten om de pijn in inwendige organen te verlichten. Met reflexologie kan je ook toekomstige kwaaltjes detecteren en voorkomen. Prijs: $600.
     • Ontspannende massage
       Onze ontspannende massage neemt je rug, nek en halswervels onder handen om pijn en spanning ten gevolge van een slechte houding op het werk te verlichten. Prijs: $750.
      • Massage van benen en voeten
        Deze manuele massage is ideaal na een lange wandeling of een zware sportsessie. Ze bewerkt de benen en voeten om het spierherstel te versnellen en letsels te voorkomen. Prijs: $850.
       • Lymfedrainage
         Deze zachte massage van de armen en de buik opent de lymfeklieren om het opgehoopt vocht en de opgehoopte toxines te elimineren. Ze staat garant voor een licht gevoel en minder vermoeidheid. Prijs: $900.
        • Anticellulitis
          Deze massage is op het lijf geschreven van personen die aan cellulitis leiden. Met behulp van manuele technieken worden de vetophopingen bewerkt en verminderd. Prijs: $900.
         • Triggerpointmassage
           Deze massage combineert verschillende manuele technieken en essentiële oliën om spanningen te verlichten, de gewrichten te ontspannen en spiercontracties tegen te gaan. Prijs: $800.
          • Общий массаж
            Включает сочетание всех вышеописанных типов массажа, а также рефлекторный массаж стоп и расслабляющий массаж лица, обеспечивая ощущение бесконечного блаженства. Prijs: $1.200.
           • Massage met olie van aromatische kruiden
             De aromatische kruiden ruiken niet alleen fantastisch maar hebben ook talrijke voordelen voor de huid en het organisme in het algemeen. Prijs: $800.
            • Massage met bamboestokken
              Deze oosterse techniek met bamboestokken heeft een verdovende werking op de zenuwuiteinden en ontspant het spierstelsel. Prijs: $800.
             • Massage met warme stenen
               Deze traditionele massage versnelt de bloedsomloop en bevordert het celmetabolisme. De warme stenen worden strategisch over de rug verdeeld zodat ze op de vitale energiecentra kunnen inwerken. Prijs: $800.
              • Massage met kruidenstempels
                De kruidenstempels zijn kleine, stoffen zakjes met aromatische kruiden en essences, en worden gebruikt voor manuele massages om de hydratatie te verbeteren en de huid te ontgiften. Deze massage heeft bovendien een zeer ontspannende werking. Prijs: $800.
               • Gezichtsreiniging
                 Deze basisbehandeling omvat een gezichtsreiniging met reinigingsmelk, een peeling om onzuiverheden te verwijderen en de toepassing van een hydraterende lotion. Prijs: $500.
                • Volledige gezichtsreiniging
                  We brengen eerst een moddermasker aan en verwijderen vervolgens alle onzuiverheden om het gezicht diepgaand te reinigen. Prijs: $900.
                 • Anti ageing-masker met koffie en honing
                   De combinatie van koffie en honing verjongt het gezicht, verbetert de teint en zorgt voor een strakkere huid. Prijs: $750.
                  • Masker met essences: chocolade
                    Het masker herstelt en voedt de huid. Het is ideaal voor de jonge huid. Prijs: $750.
                   • Masker met essences: modder
                     De modder werkt als een natuurlijke peeling met een scrubeffect voor een schone, gehydrateerde en strakke huid. Geschikt voor alle huidtypes. Prijs: $750.
                    • Masker met essences: matéplant
                      Dit masker met essences van de matéplant ontgift, geeft energie en hydrateert de huid. Prijs: $750.
                     • Masker met goud
                       Deze luxueuze anti ageing-behandeling bevat collageen en elastine voor een lichte, strakke en fitte huid. Vermindert rimpels en ouderdomstekenen in het gezicht, de nek en de hals. Prijs: $900.
                      • Gezichtspeeling met essences
                        Deze behandeling verwijdert de dode cellen en de onzuiverheden, en heeft een ontstoppende en antioxiderende werking dankzij de weldadige eigenschappen van het haver en de melk. Prijs: $900.
                       • After sun
                         Deze behandeling op basis van aloë vera en komkommer zorgt voor een verfrissend en kalmerend gevoel na het zonnebaden. Ze ontstopt de huid. Prijs: $500.
                        • Lichaamspeeling met essences: chocolade en honing
                          Een streling van de zintuigen met een mix van aroma’s en texturen voor een uniek gevoel van ontspanning en een diepgaande voeding van de huid. Prijs: $800.
                         • Lichaamspeeling met essences: groene modder
                           De ultrazuivere groene klei wordt op het hele lichaam aangebracht om je lichaam ten volle van haar mineralen te laten profiteren. Ze voedt en herstelt de huid voor een strakkere en jongere teint. Prijs: $800.
                          • Volledige peeling
                            We peelen en hydrateren je lichaam en gezicht met een aroma naar keuze: matéplant, modder, chocolade, haver en melk of koffie en honing. Prijs: $1.400.