Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Hotel Colón

    Exe Hotel Colón

    Buenos Aires
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website

    Officiële website Besteprijsgarantie!

    Ontvang exclusief voordeel bij al uw boekingen.
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Early check-in en late check-out
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    Exe Hotel Colón

     een uitkijkpunt over de stad vol met lekkernijen en ligt midden in het hart van Buenos Aires

    Het hotel

    Exe Hotel Colón

    Gelegen in het hart van Buenos Aires vlak bij de Obelisk aan de Avenida 9 de Julio, de Exe Hotel Colón biedt onze gasten de beste service, luxe comfort en een geweldige locatie voor zowel zakenreizen of toerisme.

    Wij zijn een kleine oase van traktaties in het midden van de grote stad:. een serre, een fitnessruimte, een zakencentrum en de mogelijkheid om te genieten van diensten zoals wasserette

    het Exe Hotel Colón is een modern, 14 verdiepingen tellende gebouw. De kamers zijn ruim en licht gevuld, een aantal van hen met indrukwekkende panoramische kamers. De Exe Hotel Colón is ook de perfecte keuze voor zakelijke evenementen: we hebben acht vergaderzalen houden tussen de tien en 500 mensen
    .

    • Aantal kamers:
     173 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     15:00
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Geen huisdieren toegestaan in het hotel.
    • Ontbijt:
     Van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 10.30 uur. Zon- en feestdagen van 7.00 tot 11.00 uur.
    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    • Aantal kamers:
     173 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     15:00
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Geen huisdieren toegestaan in het hotel.
    • Ontbijt:
     Van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 10.30 uur. Zon- en feestdagen van 7.00 tot 11.00 uur.
    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.2/10
    Erg goed

    923 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen

    Feels like Home

    Faciliteiten
    • Lounges

     Het Hotel Exe Colón is een ideale keuze voor grote evenementen. We hebben de perfecte combinatie: locatie en geweldige ruimte.

     We hebben 6 vergaderzalen van verschillende grootte waarmee u elk type zakelijk of sociaal evenement kunt organiseren in dit hotel in het centrum van Buenos Aires, naast de Obelisk.

    Aanbiedingen

    Kunnen we u verleiden?

    01

    Tango Show met diner

    108 USD + 21% VAT per stay

    Stel je voor dat je het meest spectaculaire uitzicht hebt op de stad: daar waar de rivier samenkomt met de meest moderne gebouwen van Argentinië, op een plek waar de immigranten die aan de wieg stonden van de tango ooit zijn aangekomen. Dan begrijp je waarom de tango nog steeds springlevend is. Dit muziekgenre, onlangs verklaard tot cultureel werelderfgoed, is veel meer dan alleen een herinnering aan gouden tijden. De tango nu is vol emotie, gevoel, liefde en passie... De tango leeft absoluut en is een echte weergave van het leven. Alleen hier smelten heden en verleden samen en wordt een band gecreëerd tussen de tango en het publiek die een blijvende indruk achterlaat. De prijs is inclusief retourtransfer, diner en een drankje per persoon.

    Bekijk aanbod

    Bezoek aan Tigre

    66 USD + 21% VAT per stay

    We reizen ten noorden van de stad, tegenover parken en mooie gebouwen.Adembenemend uitzicht van de Rio de la Plata, de breedste in de wereld. We zagen de luchthaven Jorge Newbery, River Plate World Stadium exponent van de Argentijnse voetbal passie en Ciudad Universitaria. Wij verbinden ons ertoe een 30 km naar de stad van Tigre, bakermat van roeien. Panoramic boord van een moderne catamaran om te genieten van de Paraná Delta. In een rustige, stabiele en veilige route labyrint we eilanden doorkruist door rivieren en beken. We leren over het leven op de eilanden, flora, fauna, recreatie en watersport. De landing, verbinden met elegante woonwijken met uitzicht op de rivier. We bezoeken bekende bezienswaardigheden in de stad, zoals de Paseo Victorica, het Marinemuseum en de Tuinen van het Kunstmuseum. Er is ook ruimte om op eigen gelegenheid Puerto de Frutos te verkennen en te shoppen. Deze rondleiding is perfect om het noorden van Buenos Aires te ontdekken.

    Duur: ongeveer 5 uur.

    Bekijk aanbod

    City Tour

    40 USD + VAT

    Ontdek de schoonheid en magie van Buenos Aires. Vanaf het hotel beginnen met het bezoek van het Teatro Colon observeer de symbolische Obelisk.Bezoek Plaza de Mayo: historische, politieke en fundamentele epicentrum. Metropolitan Cathedral, Government House, de Cabildo en de gemeente.We gaan verder naar het zuiden door de oude straten van San Telmo: Tango Wijk.Verder naar het zuiden nog steeds, La Boca, waar we een bezoek aan de beroemde CAMINITO: centrum van de attractie.Grenzend aan de Riachuelo, gingen we naar het noorden. Een bezoek aan de oude haven, zien we het gezicht is aan het veranderen. Puerto Madero: panoramisch uitzicht.In Retiro / San Martín plein, verbinden we met Libertador Avenue, en we in het noordelijke deel van de BA Bezoek Palermo, woonwijk met parken en elegante gebouwen. San Martiniano Institute, ambassades, musea en belangrijke monumenten.Het invullen van de regio Bossen: The Rose Garden, de Magna Carta Monument en de vier regio's van Argentinië en Zoo.Rijden langs de prachtige Av. Del Libertador, eindelijk aangekomen bij La Recoleta, een van de meest exclusieve buurten waar, onder andere attracties op de beroemde begraafplaats naast goede restaurants en cafés.Dit is het einde van onze wandeling en het begin van verliefd op Buenos Aires!

    Bekijk aanbod

    Tango Show

    83 USD + 21% VAT per stay

    Stel je voor dat je het meest spectaculaire uitzicht hebt op de stad: daar waar de rivier samenkomt met de meest moderne gebouwen van Argentinië, op een plek waar de immigranten die aan de wieg stonden van de tango ooit zijn aangekomen. Dan begrijp je waarom de tango nog steeds springlevend is. Dit muziekgenre, onlangs verklaard tot cultureel werelderfgoed, is veel meer dan alleen een herinnering aan gouden tijden. De tango nu is vol emotie, gevoel, liefde en passie... De tango leeft absoluut en is een echte weergave van het leven. Alleen hier smelten heden en verleden samen en wordt een band gecreëerd tussen de tango en het publiek die een blijvende indruk achterlaat.

    De service is inclusief transfer van en naar het tangotheater vanaf het hotel.

    Bekijk aanbod

    Romantisch pakket

    50 USD + 21% VAT per stay

    Inclusief fles wijn, bonbons en late check out (op basis van beschikbaarheid).

    Bekijk aanbod
    01

    Onze
    Diensten

    Onze momenten

    Uniek en cultureel

    Ligging en contact

    Het Hotel Colón heeft een bevoorrechte locatie, amper een steenworp afstand van de Obelisk en het Teatro Colón, een van de vijf grootste lyrische theaters in de wereld.
    Meer informatie