Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Vergaderingen en evenementen

    Lounges

    Het Hotel Exe Vienna biedt conferentiezalen voor vergaderingen en evenementen met een maximale capaciteit van 90 personen.
    Zaal
    • The Third Man

     93 m2
     93 m2
     -
     90
     -
     40
     40
     80
     The Third Man
     De vergaderruimte is toegankelijk los van de receptie van het hotel via een eigen ingang. Bovendien kan de vergaderzaal worden benaderd via het parkeerterrein van het hotel zijn, nog eens apart.
     De vergaderruimte heeft fel daglicht door middel van haar zes ramen. Het is erg rustig te wijten aan het feit dat de ramen met uitzicht op de binnenplaats. Er zijn twee openbare toiletten beschikbaar voor de gasten. Verder draadloze rijstrook en Internet is beschikbaar in de kamer. Biedt gratis airconditioning. Het biedt ook audiovisuele apparatuur, overhead projector, simultane vertaling, koffie-break, een restaurant diensten, telefoon, fax en Technische bijstand, allemaal op aanvraag en tegen betaling.
     Capaciteit
    • Mascarade

     28 m2
     28 m2
     -
     30
     -
     12
     12
     20
     Mascarade
     De vergaderruimte is toegankelijk via een eigen ingang. Het passeren van de directiekantoren, aan de rechter zijde een wordt geleid tot de vergaderzaal. Een andere deur aan het einde van de vergaderzaal, leidt tot de 'Third Man' vergaderzaal, het passeren van de openbare badkamer op de rechterkant. Rustig, als gevolg van locatie naar de binnenplaats. Ideaal om te worden gebruikt als een break-out-room of registratie ruimte voor vergaderingen die plaatsvinden in 'The Third Man' vergaderruimte. Verder is de vergaderruimte is ideaal als een syndicaat ruimte voor kleine vergaderingen. Draadloos rijstrook en Internet is beschikbaar in de kamer. Biedt airconditioning, internettoegang, op audiovisueel materiaal (op aanvraag), overhead projector, simultane vertaling (op aanvraag tegen meerprijs), koffie-break, een restaurant diensten, telefoon, fax en technische bijstand.
     Capaciteit