Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars Hotel Company
hotelshotel in Colombia
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Colombia

Ontdek Colombia in een van onze fantastische hotels

Colombia is een levendig, divers land vol kleuren, ritmes en verrassende smaken. Omdat Colombia zo divers is, is het een unieke toeristische bestemming met eindeloze mogelijkheden. Colombiaanse steden, zoals Bogota, Cartagena of Cali, herbergen niet alleen een onstuimige geschiedens maar het hele jaar door ook vele festivals, carnavalsfeesten en andere evenementen.

De paradijselijkestranden aan de Caribische en Atlantische kust zijn niet voor niets zeer geliefd door liefhebbers van zon en stranden. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de grote verscheidenheid aan Colombiaanse natuurparken, duurzaam ecotoerisme en prachtige landschappen. Het Tayrona-park, het schiereiland La Guajira, de Chicamocha-canyon of de woestijn van Tatacoa zijn slechts een paar voorbeelden van de meest aantrekkelijke bestemmingen in Colombia.
Delen
Bogota

EXE BACATÁ 95

CARRERA 14 #95-21
Beoordeling van gasten

De Exe Bacatá 95 is gelegen in een van de meest gunstige gebieden van de stad. Het is een hotel dat is ontworpen voor managers en professionals, waar ze alles wat ze nodig hebben voor het bedrijfsleven (nieuwste technologieën, hal, etc.) en recreatie (uitstekend restaurant, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte, comfortabele omgeving, etc) zal vinden.

De Exe Bacatá 95 is een eigentijdse, functionele, express en comfortabele inrichting met een scala aan faciliteiten, maar alles tegen een betaalbare prijs. Het hotel werd opgericht om te dienen als een uitbreiding van de werkplek voor elke professional op een zakenreis.

Afgewerkt in 2014, de Exe Bacatá 95's acht verdiepingen huisvesten 108 moderne kamers, een restaurant, een cafetaria, een verwarmd zwembad, een vergaderzaal, een fitnessruimte, een business center, overdekte parkeerplaats en Wi-Fi in het hele gebouw.

Het hotel biedt haar gasten een avant-garde-omgeving, de nieuwste technologieën en veiligheid. Interieur Exe Bacatá 95 is geïnspireerd op de de Kogi volk cultuur, de voorouderlijke bewoners van de Sierra Nevada de Santa Marta. De Kogi mensen leven in een rustige, kalme en spirituele omgeving. Inrichting van het hotel ademt deze harmonie en weerspiegelt de eenvoudige texturen die de bergachtige omgeving op te roepen en maakt gebruik van klassieke Kogi tinten zoals room, chocoladebruin en koffie.

Lees meer
Voorzieningen
  EXE BACATÁ 95
  CARRERA 14 #95-21
  Meer informatie
  Cartagena de Indias

  EUROSTARS MARQUÉS DE VILLALTA

  Carrera 6 36-100 Calle de La Universidad, Centro Histórico
  Beoordeling van gasten

  Eurostars Marqués de Villalta heeft een grote koloniale woning herontdekt en deze met behoud van de oorspronkelijke details en de charme van de historische architectuur ervan, omgetoverd tot een boutique hotel met unieke, charmante verblijven die uitgerust zijn met een uitgebreid scala aan voorzieningen.

  Een unieke accommodatie waar de moderne luxe zich een weg baant tussen muren die doordrenkt zijn van historie en karakteristieke elementen die ons naar andere tijden voeren. De grote voordeur, het metselwerk rond de ramen, de karakteristieke binnenplaats en de openluchtbar op het dakterras bieden een authentieke belevenis, een rustig, comfortabel plekje midden in het centrum.

  Als de muren van het Eurostars Marqués de Villalta konden praten, dan zouden ze de geschiedenis vertellen van de Markies, zijn vele bezoeken aan een van de belangrijkste havens ter wereld en de ontluiking van Cartagena als culturele en toeristische plaats, die inmiddels is uitgegroeid tot een fantastische bestemming.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS MARQUÉS DE VILLALTA
   Carrera 6 36-100 Calle de La Universidad, Centro Histórico
   Meer informatie