Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Vergaderingen en evenementen

    Lounge

    Het Ikonik Anglí beschikt over vijf moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur. Met een capaciteit tussen 10 en 240 personen bieden ze een ideale locatie voor conferenties en vergaderingen, of voor huwelijksfeesten, banketten en allerlei andere sociale evenementen. Als u één van onze salons reserveert kunt u ook voor een cabaretopstelling kiezen.

    We stellen dan ronde tafels voor 6 tot 8 personen ter beschikking. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vindt u hier.

    Feesten en events

    Natuur en buitenlucht zonder aan de beste, technologische apparatuur in te boeten. Kalmte en rust op een boogscheut van de stad. Ikonik Anglí stelt verschillende installaties en een team van ervaren organisatoren ter beschikking voor de organisatie van feesten en events in Barcelona.

    De ruime maar intieme tuin met zwembad is de ideale setting voor een verjaardagsfeest, jubileum, trouwfeest, doopsel of communie met 20 tot 80 gasten.

    De binnensalons beschikken over verschillende groottes en opstellingen op maat van grote banketten of intieme bijeenkomsten, en bieden tal van restaurant- en cateringmogelijkheden aan.

    Doop- en communiefeesten

    Maak van de eerste feesten van de allerkleinsten van de familie onvergetelijke ervaringen. Alles kan worden gepersonaliseerd, van de tafellakens en het menu tot de animatie.

    Ikonik Anglí bevindt zich bovendien in een geprivilegieerde enclave te midden van de bergen en de natuur, en op wandelafstand van de wijk Sarrià en haar scholen.

    Verjaardagen en jubileums

    Vier je speciale gelegenheden in Ikonik Anglí. Je kunt gebruikmaken van projectoren, microfoons, geluidsinstallaties en al het materiaal dat je nodig hebt voor je droomfeest.

    Het evenemententeam van het hotel staat in voor alle details, van de zoektocht naar de ideale taart tot de voorziening van gepersonaliseerde animatie en entertainment.

    Je mag de zalen zelf aankleden en hebt de keuze uit verschillende tafellakens.

    Trouwfeesten

    De tuin van Ikonik Anglí ligt aan de voet van de Tibidabo. De harmonieuze combinatie van de moderne en elegante inrichting met de eenvoud van de natuur creëert de ideale omgeving voor spectaculaire trouwfeesten.

    De voorzieningen van het hotel hebben een maximale capaciteit van 80 personen in banketopstelling en 120 personen in cocktailopstelling.

    Je kunt je gasten verrassen met een volledig gepersonaliseerd menu en een selectie van nationale en internationale wijnen.

    Tot de exclusieve services van Ikonik Anglí behoren een vestiairedienst, gratis drank, muziek, bloemen, parkeerreservering en gratis overnachting voor het bruidskoppel in geval van minstens 60 genodigden.

    Zaal
    • Bonanova

     63 m2
     63 m2
     10
     15
     10
     12
     -
     15
     Bonanova

     Als je op zoek bent naar een kleinere ruimte is onze zaal Bonanova iets voor jou. Ze is 63 m2 groot. Het minimalistische ontwerp en het natuurlijke licht maken van haar de ideale omgeving. Ze is bovendien moduleerbaar en kan worden omgevormd tot een meer intieme ruimte.

     In de prijzen van onze salons is het gebruik van de projector en de flip-over inbegrepen. We kunnen je beelden zowel op de muur als op grote schermen projecteren. Voor andere extra services zoals de huur van audiovisuele apparatuur, vertaaldiensten enz. kun je een prijsopgave aanvragen.

     Capaciteit
    • Tibidabo

     259 m2
     259 m2
     60
     100
     75
     -
     -
     80
     Tibidabo

     De Tibidabo-salons zijn 259 m2 groot en ideaal voor grootse evenementen. Je kunt er tot 180 gasten ontvangen. De tapijten met bloemenmotieven en de witte en lichte muren en panelen creëren de ideale sfeer voor al je evenementen: meetings, aandeelhoudersvergaderingen, feestmalen... Dankzij de functionele installaties kan het salon worden opgesplitst in drie volledig onafhankelijke ruimtes voor meer exclusieve evenementen. Alle Tibidabo-zalen zijn verbonden met de hoofdgang die naar onze tuin en ons zwembad leidt waar je een fantastische cocktailavond of koffiepauze kunt organiseren.

     Capaciteit
    • Tibidabo 1

     83 m2
     83 m2
     20
     35
     25
     18
     -
     30
     Tibidabo 1

     De Tibidabo-salons lenen zich uitstekend voor de organisatie van allerlei soorten evenementen. Ze zijn allemaal met de hoofdgang verbonden die naar onze tuin en ons zwembad leidt.

     Capaciteit
    • Tibidabo 2

     76 m2
     76 m2
     20
     30
     25
     18
     -
     25
     Tibidabo 2

     De Tibidabo-salons lenen zich uitstekend voor de organisatie van allerlei soorten evenementen. Ze zijn allemaal met de hoofdgang verbonden die naar onze tuin en ons zwembad leidt.

     Capaciteit
    • Tibidabo 3

     100 m2
     100 m2
     25
     40
     25
     20
     -
     40
     Tibidabo 3

     De Tibidabo-salons lenen zich uitstekend voor de organisatie van allerlei soorten evenementen. Ze zijn allemaal met de hoofdgang verbonden die naar onze tuin en ons zwembad leidt.

     Capaciteit