Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
EUROSTARS PRESENTA
The Corner Stories
by Eurostars Hotels

The Corner Stories

Inspiring flavours & moving stories

Men zegt wel eens dat hotels tussenstops zijn, onpersoonlijk, koud en leeg. Het project The Corner Stories wil het tegendeel bewijzen en hotels opnieuw als traditionele ontmoetings-, verenigings- en doorreiscentra voorstellen.

Het sterke karakter van de cocktails van The Corner by Javier de las Muelas heeft als inspiratie gediend voor drie kortfilms die het verhaal van drie gasten vertellen die in drie verschillende hotels voelen, lachen, lijden en zichzelf tegenkomen. In de lobby’s en op de terrassen van de 5-sterrenhotels van de keten kun je genieten van de zoetheid van de White Lady, de originaliteit van de Sling en de intensiteit van de Black Palace, drie cocktails van The Corner.

Drie hotels, drie smaken en drie personen die nooit meer dezelfde zullen zijn.
Delen
The corner stories #1 White Lady Eurostars Hotel Real 5*
Een blik was genoeg om verstrikt te raken in de geheimzinnige sfeer rond de schone maar fragiele, jonge vrouw. Een verhaal vol glimlachende gezichten, wandelingen langs de zee en ingewikkelde gesprekken waarin niet alles is wat het lijkt. Ontdek het mysterie van de zoete White Lady.
Bekijk video
The corner stories #2 Sling Eurostars Grand Marina Hotel 5* GL
Men zegt wel eens dat een einde vaak een nieuw begin inluidt. Een vrouw wordt geteisterd door de geesten uit haar verleden en haar eigen waanideeën die haar volledig zullen veranderen.

Bekijk video
The Corner Stories #3 Black PalaceEurostars Palace
Een urne en enkele herinneringen zijn de enige bezittingen van een vrouw die graag afscheid wil nemen. Het verleden achter zich laten is niet gemakkelijk. Toch is het soms de enige manier om verder te kunnen.

Bekijk video