Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Áurea Convento Capuchinos

    Áurea Convento Capuchinos

    Segovia
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     62 Kamers

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00 uur
    • Huisdieren:
     Het Hotel staat in haar installatie's geen huisdieren toe
    • Parkeren:
     De hotelgasten kunnen gebruikmaken van een overdekte betaalparking (€ 15/dag). Reserveren is niet nodig.
    • Ontbijt:
     8:00 - 10:30.
    • Cafetaria:
     Elke dag van 20.00 uur tot 23.00 uur.

    • Spa:
     Op maandagmorgen gesloten. Middag van 16.00 uur tot 21.00 uur.
     Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 21.00 uur.
     Zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    9.1/10
    Uitstekend

    3723 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Áurea Convento Capuchinos

    Het grootste complex in de historische wijk van Segovia, met een geschiedenis van maar liefst 400 jaar

    Historie en traditie hebben in combinatie met minimalistische lijnen en nieuwe architectonische trends en design een van de meest unieke en exclusieve plekken in Castilla gecreëerd. Aurea Hotels heeft in een van de beste wijken van Segovia het oude Oblatas klooster omgebouwd tot het eerste vijfsterrenhotel van de stad. Het heeft alles in zich om een van de nieuwste juweeltjes van de stad te worden. Van soberheid tot luxe.

    Gelegen in het edele hart van Segovia en met weidse uitzichten over de Eresma-vallei met boulevard, beschikt Aurea Convento Capuchinos over 62 luxe kamers, een gourmet restaurant, De spa beschikt over een zwembad met waterstralen, een sauna, een Turks bad en een ontspanningsruimte, vergaderzalen en een ruime tuin. Het complex bestond oorspronkelijk uit een kerk, een klooster en het huis van de stichter. De kerk is in een gourmet restaurant omgetoverd, de andere twee gebouwen bevatten de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. Het interieur van het hotel is geheel getransformeerd maar het uiterlijk is ongewijzigd gelaten. De voormalige boomgaard.

    Service en voorzieningen

    • Het hotel beschikt over vier middelgrote zalen die voor allerlei bijeenkomsten geschikt zijn, van via vergaderingen tot conferenties en exposities.

     Onze medewerkers beschikken over alle audiovisuele apparatuur, computers, projectoren, luidsprekers enz. Tevens is in het gehele complex Wi-Fi beschikbaar.

    • De spa van Aurea Convento Capuchinos geeft het concept “ontspanning en luxe in een uitzonderlijke omgeving” een nieuwe inkleding. Het gerestaureerde klooster van de oblaten bevindt zich tussen het adellijke centrum van Segovia en de vallei van de Eresma. Het biedt zijn klanten een oase van rust waar het welzijn van hun lichaam en geest op de eerste plaats komt.

     Je kan er terecht voor allerhande behandelingen op maat van verschillende huidtypes en behoeften. We combineren de weldadige eigenschappen van de natuurlijke producten met eeuwenoude technieken en rituelen uit verschillende culturen. We halen onder andere inspiratie uit de exotische geisha-ceremoniën en de mediterrane tradities.

     Onze sessies in het centrum van Segovia beginnen met een exclusief, thermaal circuit door een sterrenzwembad met stroming, watervallen en verschillende waterstralen. Om de weldadige eigenschappen ten volle te benutten en alle stress en toxines te elimineren raden we je aan om de sauna en het Turks bad te bezoeken en de sessie te beëindigen in de ontspanningsruimte.

     TOEGANG VOOR VOLWASSENEN: € 30 per persoon | € 50 per koppel
     TOEGANG VOOR KINDEREN (VAN 6 TOT 16 JAAR): € 15

     *Maximale duur van het spacircuit: 55 minuten.
     **In de kamerprijzen is de toegang tot de spa niet inbegrepen.

    • Het gastronomische restaurant Villena is erg bekend in de stad, en is ondergebracht in de oude kerk van het klooster.

     Restaurant Villena baadt in een gezellige sfeer, is mooi ingericht en serveert verzorgde gerechten die hun essentie behouden. De kwaliteit van de keuken wordt erkend door de critici en gerenommeerde, gastronomische gidsen. Om de gasten de mogelijkheid te geven om verschillende culinaire creaties te proeven wordt er een degustatiemenu aangeboden.

     In de lobby van ons hotel kan je eveneens van allerhande diensten genieten.

    • Het oorspronkelijke gebouw van Hotel Eurostars Convento Capuchinos dateert uit 1637 ten tijde van de regering van Philips IV en de graaf van Olivares. De oorspronkelijke gebouwen bestonden uit de kerk en weerszijden daarvan het Kapucijner klooster en het huis van de stichter.

    Een hotel in het statige centrum van Segovia dat geschiedenis ademt

    Veel mensen in Segovia kennen het gebouw als het 'Klooster van de zusters Oblaten'. Dat komt omdat zij de laatste kloosterlingen waren die in dit bijzondere pand woonden. Tot 1996 onderwezen ze er meisjes die door de Kinderbescherming naar hen toe waren gestuurd. In dat jaar verlieten zij het klooster, dat in handen kwam van een ondernemer die er een luxueus hotel van maakte, het eerste 5-sterrenhotel van Segovia.

    Ligging en contact - ÁUREA CONVENTO CAPUCHINOS

    Ligging en contact

    Hotel Aurea Convento Capuchinos ligt in de historische wijk van Segovia, in het edele hart van de stad, omgeven door enkele van de beroemdste gebouwen van deze stad die op de Werelderfgoedlijst staat.