Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA ANA PALACE HOTEL

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Er wordt gezegd dat oplettende bezoekers in de Sissí-zaal nog altijd de verre tonen van de vrolijke walsen kunnen horen die tijdens feesten en concerten de sfeer opluisterden.
Aurea Ana Palace Hotel
Boedapest (Hongarije)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ GESCHIEDENIS

Aanschouw Boedapest vanaf de Donau

De oude steden Boeda en Pest worden van elkaar gescheiden door de Donau. Tijdens een tochtje op de rivier zal je ontdekken dat de stad is ontworpen om vanaf het water te worden bewonderd. Geniet van de weerspiegeling van de monumentale gebouwen en de levendige bedrijvigheid aan de oever. Er worden zowel overdag als s’ avonds boottochten aangeboden. Desgewenst kun je de tocht opluisteren met een diner aan boord.
/ WELZIJN

Ontspan je in de badhuizen

Boedapest is bekend om zijn grote badhuizen. Elke reiziger die zich wil onderdompelen in de essentie en cultuur van de stad, moet tijdens zijn verblijf een bezoek inplannen aan deze wellnesstempels. Je kunt er helemaal tot rust komen. De badhuiscultuur komt voort uit een eeuwenoude traditie die tot op de dag van vandaag bewoners en toeristen samenbrengt.
/ ROMANTICISME

Wandeling langs de historische koffiehuizen

De Boedapest koffiehuizen zijn gezellige en intieme cafés. Wanneer je de stad bezoekt, raden we je aan om af en toe halt te houden in één van deze charmante en elegante etablissementen en een warm drankje en een lekker stuk traditioneel gebak te bestellen. Een genot voor de zintuigen en een zoete herinnering aan de gouden tijd van Boedapest, toen dichters, schrijvers en intellectuelen hier samenkwamen en levendige gesprekken hielden.