Tandem Suites
Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?

Premium accommodatie

Geniet van de meest exclusieve verblijven
Ik wil een Star Traveler worden

Kies een nieuwe manier van reizen

Ontdek onze riante en veelzijdige ruimtes voor een comfortabel verblijf met totale vrijheid en flexibiliteit.

De perfecte optie voor reizigers op zoek naar een ruime accommodatie, gecombineerd met de warmte en intimiteit van een thuis, zonder in te leveren op de ongeëvenaarde aandacht en diensten van Eurostars Hotel Company.
 • Ruime
  kamers

  Als comfort, ruimtelijkheid en privacy jouw prioriteiten zijn, dan zul je vast en zeker de voordelen waarderen van een verblijf in een suite met verschillende kamers voor extra veelzijdigheid en ruimte. Tandem is je beste optie om van een onvergetelijk verblijf te genieten.
 • Premium
  accommodatie

  Met een verblijf in Tandem combineer je de warmte van thuis met een gezellige en comfortabele sfeer en de unieke charme van markante en historische panden. Op deze manier kunnen gasten de plaatselijke cultuur van dichtbij beleven en er helemaal in opgaan. We zijn exclusief, uniek, warm en bijzonder.
 • Garantie en
  vertrouwen

  Al onze Tandem verblijven liggen op loopafstand van andere hotels van de keten, zodat je altijd kunt rekenen op de hulp van onze professionals. Onze service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om te helpen bij elke behoefte of elk incident dat zich tijdens je verblijf kan voordoen.

Чувствуйте себя как дома

Откройте для себя наши апартаменты и варианты размещения премиум-класса с эксклюзивными помещениями свободной планировки, которые были продуманы и декорированы таким образом, чтобы вы чувствовали как дома. Получите уникальные впечатления от проживания в наших комплексах, которые со временем превратятся в незабываемые воспоминания.

SLUIT U AAN BIJ CORPORATE!

Invoeren