Eurostars Hotels
Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?

Eurostars Hotels

Singular & Cultural

Elk hotel een wereld op zich
Ik wil een Star Traveler worden

Welkom bij een groep buitengewone hotels geïnspireerd op nauw met het culturele en artistieke universum verbonden waarden. Luxe en perfectie in de faciliteiten en uiterste zorgvuldigheid tot in de kleinste details. Geselecteerde accommodaties die gericht zijn op het creëren van bijzondere belevenissen en het laten plaatsvinden van evenementen en feestelijke bijeenkomsten, met een uitstekend gastronomisch aanbod.

Elk Hotel een universum

 • Unieke hotels en uitzonderlijke belevenissen

  Kom een van de geselecteerde hotels met hun unieke, eigen karakter eens ontdekken. Gebouwen van een indrukwekkende architectuur, edele materialen en harmonieuze binnenhuisarchitectuur. Elk hotel biedt de gast weer een andere belevenis, afhankelijk van het culturele aanbod, met tentoonstellingen van plaatselijke kunstenaars en met een knipoog naar het karakter ven de locatie.
 • De beste setting voor uw evenementen

  Aantrekkelijke, flexibele ruimtes goed geoutilleerd voor alle soorten evenementen en bijeenkomsten. Ons team zet al haar ervaring en creativiteit in om voor u het perfecte evenement met de meest geavanceerde technologie samen te stellen. Functionele zalen, indrukwekkende aula's en schitterende terrassen, we hebben alle soorten ruimtes voor uw zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijke bijeenkomsten.
 • De kunst van leven

  Er is geen betere manier om de dag af te sluiten dan te genieten van een selectie van cocktails van de barman in The Corner, onze cocktailbar in het Eurostars 5-sterren hotel. Een andere aanbeveling is u door onze chef koks in onze restaurants te laten genieten van een van hun gerechten. Onze restaurants vormen een goede weergave van culinaire stijlen.
  Ook kunt u zich onderdompelen in de rust van onze wellness centra en spa's die u in een staat van harmonie en balans weten te brengen. Onze vakkundige medewerkers adviseren u de meest exclusieve, innovatieve behandelingen, waarna u zich geestelijk en lichamelijk herboren zult voelen.

Onze belofte

Eurostars Hotels biedt u veel meer dan het gemak van een comfortabel verblijf. Bij ons krijgt u een reisbeleving. Onze service begint onmiskenbaar al bij de receptie, waar de medewerkers de klant met de ons kenmerkende gastvrijheid met zorg te woord staan en hem zo goed mogelijk wegwijs maken in de stad.

Eurostars Momenten

Wij streven ernaar van elke ervaring een bijzondere, onvergetelijke belevenis te maken. Eurostars Hotels doet er alles aan om dat te bereiken.

Geniet van onze gerechten
 • KUNST

  Tentoonstellingen en werken van lokale kunstenaars
  KUNST
 • Welzijn

  Behandelingen en aandacht voor het lichaam in wellnessruimtes
  Welzijn
 • CULTUUR

  Weergave van de plaatselijke geschiedenis en cultuur in elk hotel
  CULTUUR
 • KEUKEN

  Plaatselijke smaken en streekproducten bij het ontbijt
  KEUKEN
Wij staan klaar om je te ontvangen
#MagicEurostars

SLUIT U AAN BIJ CORPORATE!

Invoeren