Aurea Hotels
Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?

Aurea Hotels

/ MANIFESTO

WE BUILD MEMORIES

Wij vormen een verzameling buitengewone plekken. Plaatsen die ontworpen zijn voor wie de authentieke betekenis van elke bestemming wil ontdekken.

LET US FEED YOUR SOUL

/ De Aurea-waarden

OVER ONSLiefde voor lokaal

We kennen de verborgen schatten van elke bestemming en willen jou de weg wijzen. Dat is ons doel. We zijn van mening dat reizen moet verrijken. Daarom willen we je helpen om de magie van elke plek te ervaren en je onder te dompelen in de lokale cultuur.

OVER ONSGevoel voor kunst, cultuur en geschiedenis

We willen je verrassen in historische gebouwen die zijn ingericht volgens verschillende concepten om de ruimtes persoonlijkheid te geven. Bij ons kun je genieten van een ruim cultuuraanbod en een stimulerend verblijf in een prachtig hotel vol kunst.

OVER ONSWe zijn de perfecte gastheer

Als gastheer is het onze taak om unieke en onvergetelijke ervaringen aan te bieden die je hart sneller doen slaan. We gaan voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringen en we vinden het geweldig om ze met jou te delen.
/ AUREA HOTELS

SIGNATURE PLACES

We waken over de lokale geheimen om je onvergetelijke, authentieke excursies aan te bieden.
NAAR DE ÁUREA-COLLECTIE
Ervaringen

AUREA-MOMENTEN

Als gastheer is het onze taak om onvergetelijke ervaringen aan te bieden die je hart sneller doen slaan, om in te spelen op je wensen door unieke ervaringen aan te bieden, en om je te verrassen met onze historische gebouwen, onze wellnessprogramma’s en ons cultureel en gastronomisch aanbod.
@AUREA.HOTELS
#aureasignatureplaces