Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA CONVENTO CAPUCHINOS

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Wie nog nooit in een klooster heeft overnacht, kan niet weten hoe rustig en sereen het er is. Laat de legendes en verhalen je dromen bevolken.
Aurea Convento Capuchinos
Segovia (Spanje)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ RUST

Waag je aan een ballonvaart

Onverschrokken reizigers moeten hun kans grijpen om Segovia vanuit vogelperspectief te bewonderen en een ballonvaart boeken. Je vliegt over het historische centrum dat werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid en kunt het majestueuze, Romeinse aquaduct, het toonbeeld van de stad, en het kapucijnenklooster ontwaren.
/ TRADITIE

Ontdek hoe het eraan toegaat in een whiskystokerij

Whiskyliefhebbers kunnen van hun bezoek aan Segovia gebruikmaken om zich in de whiskycultuur te verdiepen en een omweg maken langs de distilleerderij Destilerías DYC, in Palazuelos de Eresma. Je krijgt er informatie over het productieproces van deze sterkedrank en mag er van het eindresultaat proeven. De bergachtige omgeving van de distilleerderij geeft het bezoek een speciale toets.
/ WELZIJN

Laat je verleiden tot een herstellende massage

Kom bij van een intense dag in het ontspannende watercircuit in de spa van Aurea Convento Capuchinos. Trakteer jezelf op een ontspannende massage met aromatische oliën en laat je lichaam en geest tot rust komen. Een moment voor jezelf in een prachtig decor.