Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA PALACIO DE SOBER

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Het landgoed heeft niet alleen zijn 7e-eeuwse muur behouden maar ook zijn 11e-eeuwse, romaanse ramen en zijn talrijke gebeeldhouwde wapenschilden. Het is een erfgoedschat van de Ribeira Sacra.

Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aurea Palacio de Sober
Sober (Lugo, Spanje)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ NATUUR

Een catamarantocht door de kloof van de Sil

Eén van de belangrijkste trekpleisters van deze magische streek is de diepe rotskloof die door het water is uitgesleten. Wie de oevers van de Sil vanaf het water wil bewonderen, heeft heel veel opties. We raden je een tocht per catamaran aan vanaf de steiger van Os Chancís, één van de uitkijkpunten in de omgeving van het hotel. Je vaart door de kloof van de Sil en tussen de wijngaarden met een deskundige gids die je alle geheimen onthult die het prachtige landschap verbergt.
/ OENOLOGIE

Bezoek de lokale wijnhuizen

De Ribeira Sacra telt meer dan honderd wijnhuizen waar niet alleen wijn wordt geproduceerd maar waar ook rondleidingen worden gegeven om de lokale productie onder de aandacht te brengen. Je kunt ze bezoeken met een gids en er meer leren over de wondere wereld van de wijnteelt in de Ribeira Sacra.
/ GASTRONOMIE

Gastronomische ervaring in Dona Branca

Het gebouw waarin restaurant Dona Branca van Aurea Palacio de Sober 4* is ondergebracht, werd majestueus gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke architectuur van het paleis. Dankzij de glazen wanden heb je een prachtig uitzicht. In dit restaurant kun je dus niet alleen van de smaken van de Ribeira Sacra genieten maar ook van buitengewone zonsondergangen.