Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
BELEVINGEN

AUREA TOLEDO

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele getuigenissen van citytrippers. Talrijke routes vanuit verschillende perspectieven.

Ik zal je mijn geheim verklappen

Mijn kamers herbergen waardevolle schatten waaronder polychrome panelen uit de 15e eeuw, waterputten, gebeeldhouwde plafonds en boogwerk. Prachtig vakmanschap dat we te danken hebben aan de volkeren die hun stempel hebben gedrukt op "de stad van de drie culturen".
Aurea Toledo
TOLEDO (SPANJE)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
AANBEVELINGEN

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de ware betekenis van elke bestemming te achterhalen. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ CULTUUR

De musea van de stad bezoeken

Toledo telt verschillende musea die een venster vormen op de geschiedenis en de cultuur van de stad. Tot de populairste musea behoren het Museo del Greco (Museum van El greco), het Museo de Santa Cruz, het Museo Sefardí (Sefardisch Museum), het Museo de los Concilios y la Cultura Visigoda (Museum van de Concilies en de Visigotische Cultuur) en het Museo de Arte Contemporáneo (Museum van Hedendaagse Kunst).
/ GASTRONOMIE

De lokale keuken proeven

De gastronomie van Toledo is een belangrijk onderdeel van de plaatselijke cultuur, en kent een grote verscheidenheid aan overheerlijke traditionele gerechten. Dompel je onder in de lokale culinaire cultuur tijdens een tocht langs de vele bars en restaurants van de stad, waar je terecht kunt voor een lekkere portie gebraden lamsvlees, carcamusa (gestoofd varkensvlees met groenten), migas (gebakken broodkruimels) en Manchego-kaas.
/ GESCHIEDENIS

Een wandeling door de oude stad

De stad Toledo is een architectonisch en geschiedkundig juweeltje, met een schat aan historische gebouwen en bezienswaardigheden. Een wandeling door de smalle, geplaveide straatjes van de oude stad, langs de kathedraal van Toledo, de kerk van Santo Tomé, het Alcazar en de stadspoort Puerta de Bisagra, is een onvergetelijke culturele ervaring.