Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

Aurea Museum

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Ik zal u mijn geheim onthullen

In de verzameling archeologische resten van het hotel bevindt zich een heel bijzonder stuk. Het is een Fenicisch overblijfsel: een grafsteen uit de zevende eeuw v.Chr. met ingegraveerde inscripties. Dit stuk is van grote waarde. Het houdt waarschijnlijk verband met typisch Portugese begrafenisrituelen.
Aurea Museum
Lissabon (Portugal)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ GESCHIEDENIS

Historisch bezoek

Een bezoek aan Lissabon is een echte aanrader. Het is een stad met een zeer rijke geschiedenis. Je kunt je route starten in Aurea Museum, waar je enkele overblijfselen van Lissabon uit de 2e eeuw v.Chr. kunt bewonderen. De archeologische resten in het hotel illustreren de ontwikkeling van de lokale cultuur.
/ TOERISME

Neem tram 28

Een ritje in één van de oude trams is een must-do in Lissabon. De populairste lijn is nummer 28. Deze tram rijdt door de pittoreske straten van de stad en brengt je van de wijk Baixa naar het kasteel op de heuvel.
/ GASTRONOMIE

Geniet van de pasteitjes van Belém

Zoetekauwen moeten zeker een bezoek brengen aan de wijk Belém en aan de plek waar de bekende pasteitjes van Belém worden gemaakt. Daar staat de oude fabriek waar deze in Lissabon zo populaire roompasteitjes worden gebakken.