Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Áurea Museum

    Áurea Museum

    Lisboa
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte

    Covid-19 regulation: It is mandatory to show a negative COVID test at the check-in or the vaccination certificate for everyone but children under 12 years old.
    The antigens test can be bought in local pharmacies.

    • Aantal kamers:
     91 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14.00 u.
    • Uitchecken voor:
     12.00 u.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Parkeren:
     Openbare parkeergelegenheid tegenover het hotel, 24 uur per dag geopend.
    • Ontbijt:
     Assistentie bij het ontbijtbuffet: Elke dag van 7:30 tot 10:30 u.
    • Restaurant:
     Van 19:00 tot 23:00 u.

    • Bar:
     Van 18.00 - 24.00 uur.

    • Spa:
     Gratis toegang tot verschillende SPA faciliteiten.

    • Mini-tour georganiseerd:
      De hotelgasten kunnen gratis deelnemen aan een korte rondleiding langs de archeologische resten van het hotel. Deze wordt georganiseerd van maandag tot zaterdag om 10.00 u., en op zondag om 14.00 u., 15.00 u. of 16.00 u. (op reservatie). Elke zondag wordt er een mini-tour georganiseerd voor bezoekers die niet in ons hotel verblijven. Om te reserveren kan je een e-mail sturen naar visitas@aureamuseum.com.

    9.2/10
    Uitstekend

    603 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Áurea Museum

    Een reis naar het verleden van Lissabon

    Aan de oever van de Taag ligt één van de meest speciale hotels van de magische stad Lissabon. De echo van het verleden weerklinkt tussen de heuvels van de Portugese hoofdstad en is ook nu nog in Aurea Museum 5* hoorbaar. Dit eeuwenoude gebouw heeft een hoge culturele waarde.

    Hotel Aurea Museum 5* nodigt je uit om een bezoekje te brengen aan zijn archeologische tentoonstelling, een unieke ruimte die je langs de verschillende fasen voert die het huidige karakter van de stad bepalen. Het hotel wil zo een belangrijk deel van de Portugese geschiedenis levend houden. Het volledig gerestaureerde gebouw vertelt ons het verhaal van de rijke, met het hof verwante families die er ooit woonden. Datzelfde gebouw beleefde de Romeinse bezetting, de islamitische invasies en de start van de reizen naar een nieuwe wereld. Tijdens je verblijf in Aurea Museum 5* kom je in contact met de materiële cultuur van de omgeving.

    De voorzieningen en services van het hotel sluiten perfect aan op de sfeer die het uitademt: ruime en elegante kamers, volledig ingerichte zalen en een uitstekende dienstverlening op maat van de klant. Het hotel beschikt bovendien over allerhande voorzieningen die garant staan voor rust en relax: een buitenzwembad, een massagezaal, een hammam...


    Service en voorzieningen

    • Restaurant Atlântiko nodigt je hartelijk uit om kennis te maken met de traditionele, Portugese keuken.

     Alle gerechten worden op traditionele wijze en met verse streekproducten klaargemaakt. De nabijheid van de zee laat zich duidelijk merken. Deze culinaire ervaring omvat een verrassende en vernieuwende bewerking van de Portugese gerechten en een originele combinatie van de geuren, kleuren en texturen van de traditionele keuken.

     Dankzij de verzorgde verlichting, inrichting en meubels wordt een gezellige sfeer gecreëerd die de culinaire ervaring compleet maakt.

    • Aurea Museum 5* beschikt over volledig uitgeruste zalen voor de organisatie van allerlei evenementen. De zalen worden gekenmerkt door hun elegantie en verzorgde inrichting. Dankzij hun afmetingen lenen de zalen zich voor allerlei soorten evenementen: van intieme vergaderingen tot grootse bijeenkomsten. De salons zijn voorzien van alle nodige technologische innovaties: wifi-verbinding, audiovisuele apparatuur en projectoren.
     Het hotel voorziet een coffee break en cateringdienst.

    • Kom naar de spa van het Aurea Museum, laat de dagelijkse stress achter je en dompel jezelf onder in een sfeer van wellness. Met prachtige sfeerverlichting en rustgevende aroma’s en klanken is het aangenaam ontspannen. Neem even de tijd voor jezelf en geniet van onze lichaamsbehandelingen, te beginnen in ons zwembad. Geniet van een thermaal circuit en laat al je zorgen gaan. In deze warme ruimte vind je ook een volledig pakket aan behandelingen speciaal voor jou, zoals massages, ontspanningsrituelen en de beste schoonheidsbehandelingen.

     Ons wellnessaanbod wordt aangevuld met een moderne, volledig uitgeruste fitnessruimte zodat jij je dagelijkse fitnessroutine kunt onderhouden. 

    Een rondgang langs de archeologie van Lissabon

    Lissabon is een open haven naar de wereld, een kosmopolitische stad met een oneindig groot historisch erfgoed. De volken die er leefden hebben onuitwisbare sporen in het karakter van de stad achtergelaten die we tegenwoordig in het 5-sterren Aurea Museum kunnen bewonderen.

    Ligging en contact - ÁUREA MUSEUM

    Ligging en contact