Aurea Hotels
Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
BELEVINGEN

AUREA CASA PALACIO SAGASTA

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Verschillende routes vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Toen de Hertog van Wellington, de broer van Sir Richard Wellesley, een bezoek bracht aan Cádiz, heeft hij in een van mijn kamers overnacht. Een groot aantal strategieën van de geallieerden om de troepen van Napoleon van het Iberisch schiereiland te verdrijven, werden gepland onder mijn dak.
Aurea Casa Palacio Sagasta
CÁDIZ (SPANJE)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ GASTRONOMIE

Geniet van de lokale gastronomie

Je kunt Cádiz niet verlaten zonder kennis te hebben gemaakt met diens rijke gastronomie, vol heerlijke smaken en met vis en zeevruchten in de hoofdrol. Gebakken vis, een garnalenbeignets en rode tonijn zijn de toppers van de traditionele keuken van Cádiz, maar daarnaast worden er ook heel wat heerlijke en gevarieerde groente- en vleesgerechten geserveerd. Perfect om te combineren met een glas sherry.
/ TRADITIE

Bekijk Cádiz vanaf de torens

In heel Cádiz vind je verschillende torens die gebruikt werden om toezicht te houden op de binnenkomende en uitvarende koopvaardijschepen. Een van de populairste torens die je kunt bezoeken is de Tavira Toren met een uniek uitzicht over de hele stad.
/ CULTUUR

Bezoek de kathedraal van Cádiz

Als je naar Cádiz komt dan kan een bezoek aan de prachtige en bijzondere kathedraal niet ontbreken. Wist je dat de bouw van de kathedraal meer dan 116 jaar in beslag heeft genomen? Om die reden kun je, als je goed kijkt, de verschillende karakteristieke bouwstijlen herkennen ( vooral barok en neoklassiek) en de variatie in materialen die werden gebruikt door de verschillende bouwmeesters.