Aurea Hotels
Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA LEGENDS

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Op mijn muren worden de mooiste stadslegendes uitgebeeld. Ze tonen de historische en mysterieuze essentie van Praag.
Aurea Legends
Praag (Tsjechische Republiek)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ TOERISME

Word verliefd langs de Moldau

Niets is zo romantisch als een boottochtje door de stad. Het is een leuke manier om de stad vanaf het water te ontdekken en om de kleurrijke gevels, de belangrijkste monumenten en de bruggen over de rivier te aanschouwen. Wie door de stad wil varen heeft heel veel opties.
/ SCHOONHEID

Geniet van de magie van blacklight-theater

Een blacklight-theatershow staat garant voor een bijzondere en unieke ervaring. Zowel het decor als de kleding van de acteurs zijn zwart. Met fluorescentielampen en artistieke verlichting wordt de aandacht van de kijker getrokken. De shows zijn uniek.
/ CULTUUR

Het land van de bierdrinkers

Houd je van bier? Dan zal Praag je niet teleurstellen. Breng zeker een bezoek aan U-Fleku, het oudste biercafé van de stad, voor een lekker glas schwarzbier. De bierkaart is indrukwekkend. Je kunt je ook opgeven voor een “biertour” langs de bekendste brouwerijen van Praag.