Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA WASHINGTON IRVING

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

In mijn magnifieke bibliotheek prijken de eerste edities van Verhalen van het Alhambra, van de schrijver Washington Irving. Een waar genot voor literatuur- en cultuurliefhebbers.
Aurea Washington Irving
Granada (Spanje)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ CULTUUR

Dompel je onder in de rust van de Arabische baden

Geniet van een ontspannend bad in een authentieke, Andalousische hamam. Een ontspannende ervaring die je zintuigen bedwelmt en je lichaam en geest in balans brengt. Wissel de baden met verschillende temperaturen en het stoombad af en maak een sensoriële reis die de tijd doet stilstaan.
/ GASTRONOMIE

Proef de lokale gastronomie

In restaurant Garnata van Aurea Washington Irving kun je ontdekken wat Granada op culinair vlak te bieden heeft: vis, vlees en groenten van topkwaliteit. Je kunt er kennismaken met typische gerechten zoals onze salmorejo (dikke, koude tomatensoep) met mojama (gedroogde en gezouten tonijn) en extra virgin olijfolie, en de beste Spaanse wijnen.
/ TRADITIE

Word verliefd op het Alhambra

Het Alhambra ligt op enkele meters van het hotel. Het is ongetwijfeld één van de mooiste monumenten van Spanje en is een bezoekje meer dan waard. Zijn tuinen en vertrekken stralen harmonie en vrede uit. Het is een magisch gebouw van grote architectonische waarde.