Aurea Hotels
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ervaringen

AUREA CATEDRAL

Elke reis is uniek omdat elke reiziger verschillend is. Hieronder vind je enkele verhalen van citytrippers. Enkele "reizen" vanuit verschillende perspectieven.

Dit is mijn geheim

Treed binnen in onze spectaculaire archeologiezaal en maak kennis met de geschiedenis van Granada: Van de Romeinen tot de Katholieke Koningen, via drie Arabische overheersingen. De archeologische resten getuigen van de ontwikkeling van de stad sinds haar ontstaan.
Aurea Catedral
Granada (Spanje)
Je zult aan elk Aurea-moment een onvergetelijke herinnering overhouden
Aanbevelingen

AUREA MOMENTS

Aurea helpt je om de werkelijke betekenis van elke bestemming te ontdekken. We zijn veel meer dan een verblijfplaats… we zijn je gastheer.
/ KUNST

Dompel je onder in de flamencokunst

Wist je dat Granada een Spaanse referentie is op het gebied van flamenco? In de grotten van de zigeunerwijk Sacromonte wordt in de 16e eeuw de zambra geboren, een flamencozang- en dansfeest gebaseerd op de huwelijksrituelen van de morisken. Laat je beroeren door onze kunst.
/ TRADITIE

Ontspan je in de Arabische baden

Na een lange dag in Granada is het tijd om je onder te dompelen in de sfeer van de populaire Arabische baden. Je welzijn komt er op de eerste plaats. De heerlijke behandelingen en thermale baden zijn geïnspireerd op de voorouderlijke tradities van de Arabische cultuur.
/ CULTUUR

Word verliefd op het Alhambra

Het is ongetwijfeld één van de mooiste monumenten van Spanje en is een bezoekje meer dan waard. Zijn tuinen en vertrekken stralen harmonie en vrede uit. Het is een magisch gebouw van grote architectonische waarde. Je komt zeker terug.