Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Áurea Palacio de Correos

    Áurea Palacio de Correos

    Logroño
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     41 kamers

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Parkeren:
     Betaalde parkeergarage met tien plaatsen met laadpalen en een gehandicaptenparkeerplaats.
    • Ontbijt:
     Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 11.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08.00 tot 11.30 uur
    • Restaurant:
     Van 13.30 tot 16.00 uur en van 20.00 tot 23.00 uur

    • Spa:
     Van 10:00 tot 21:00 uur

    • Groepen:
     Als je 3 of meer kamers boekt, kunnen er speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden.
    9.5/10
    Uitstekend

    151 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Áurea Palacio de Correos

    Een exclusief boutique hotel, gelegen in een van de architectonische parels van Logroño

    Wat eens het oude postkantoor van Logroño uit 1932 was, herbergt nu het spectaculaire Aurea Palacio de Correos. In het hotel heerst een boutique-achtige sfeer, maar de meest karakteristieke architectonische elementen van het gebouw zijn behouden, wat het tot een voorbeeld van de neobarokke stijl in de stad maakt.

    Heel verrassend is het eerbetoon dat het Aurea Palacio de Correos aan de oorspronkelijke functie van het gebouw brengt met een complete verzameling van de ansichtkaarten waarmee postbodes eertijds felicitaties voor feestdagen rondbrachten. Er zijn zelfs exemplaren uit de achttiende eeuw. De kamers zijn versierd met kleurige decoraties, gebaseerd op postzegels.

    In het hotel worden mail art werken tentoongesteld en in de gevel bewaken de originele brievenbussen de hoofdingang. Deze hommage strekt zich uit tot het restaurant Matasellos, nóg een knipoog naar het postkantoor van weleer.

    Hotel Aurea Palacio de Correos ligt aan de Plaza San Agustín, midden in het centrum van Logroño en dichtbij het Museo de La Rioja en de belangrijkste historisch en cultureel interessante delen van de stad. Daarmee is het hotel het vertrekpunt bij uitstek om de stad te verkennen.

    Service en voorzieningen

    • Met in de naam een knipoog naar de oorspronkelijke functie van het gebouw heeft Restaurant Matasellos voor haar gasten een uniek gastronomisch aanbod, gebaseerd op streekproducten uit La Rioja. De keuken serveert streekgerechten, met lokale producten van het seizoen. Elk gerecht is dan ook vol van geuren en smaken uit eigen streek.

    • Onze fantastische spa beschikt over alle nodige voorzieningen om u te trakteren op een uniek moment van ontspanning. U kunt er genieten van dynamische douches, wisseldouches met kleurentherapie die u omhullen met de aromatherapeutische geuren van dennenextract en passievrucht, een droge sauna van 80, een stoomsauna van 45, een prachtig zwembad met bubbelbedden voor een heerlijke, spierontspannende massage en een relaxruimte met ligbedden waar u kunt nagenieten van het circuit. Uw lichaam en geest zullen er wel bij varen. Na deze ervaring voelt u zich weer als nieuw.

     Het circuit duurt 50 minuten en kost € 25 per persoon. Vergeet uw badkleding, slippers en badmuts niet. Klanten die iets vergeten zijn, kunnen bij ons dames- en herenbadkleding (€ 20), een badmuts (€ 3), slippers (€ 3) en een badmuts en slippers (€ 5) kopen. Er zijn ook handdoeken ter beschikking.

     Zowel het circuit als de behandelingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. U moet op voorhand reserveren.

    Een parel in neobarokke stijl

    Het voormalige postkantoor is een van de oudste en meest representatieve gebouwen van Logroño. Op 17 mei 1927 werd met de bouw begonnen, de dag waarop Alfons XIII zijn 25-jarig koningschap vierde. Het gebouw werd op 23 mei 1932 officieel in gebruik genomen. Deze feestelijke opening werd door gezagsdragers zoals de algemeen directeuren van Post en Telegrafie opgeluisterd.

    Ligging en contact - ÁUREA PALACIO DE CORREOS

    Ligging en contact