Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Casa de la Lírica

    Eurostars Casa de la Lírica

    Madrid
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     83 kamers

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan (met uitzondering van blindengeleidehonden).
    • Parkeren:
     Openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel.
    • Ontbijt:
     Het ontbijt wordt geserveerd in ploegendienst: 7:30 - 8:15 / 8:30 - 9:15 / 9:30 - 10:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:00 - 8:45 / 9:00 - 9:45 /10:00 - 11:00 uur.
    • Wine Bar:
     Van maandag tot en met zaterdag van 18:00 tot 00:00 uur. Gesloten van 8 t/m 21 augustus, beide inbegrepen.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.9/10
    Uitstekend

    1539 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Casa de la Lírica

    Een elegant en klassiek etablissement in het centrum van Madrid

    Hotel Eurostars Casa de la Lírica ligt in het centrum van Madrid, op slechts 200 meter van de Puerta del Sol. Het is een elegant, klassiek en stijlvol etablissement en naar alle waarschijnlijkheid één van de beste verblijfsopties voor bezoekers die de hoofdstad graag te voet verkennen, hun auto enkele dagen achterwege willen laten en van dat beetje extra luxe houden.

    Dit hotel is als een tweede thuis voor de zarzuela die voornamelijk in het nabijgelegen theater ten berde wordt gebracht. Zodra u het hotel Eurostars Casa de la Lírica binnenkomt, ziet u dat de muren bekleed zijn met de 8 meest representatieve titels van dit muziekgenre: La verbena de la Paloma, Doña Francisquita, Gigante y cabezuda, La perfecta casada, La parranda, Luisa Fernanda, La patria chica en La Revoltosa.

    Het hotel is doordrongen van de sfeer van de Spaanse muziek uit de XXste eeuw en telt 83 elegante kamers met een klassieke inrichting op basis van kwaliteitsmaterialen als marmer, edelhout en natuursteen. Het hotel beschikt eveneens over evenementensalons en een massagedienst. U kunt er trouwfeesten, familiebijeenkomsten en bedrijfsevenementen organiseren. Het gebouw wordt bekroond met een glazen gewelf dat het licht naar binnen laat stromen en de elegantie van de lobby extra in de verf zet.

    Het hotel beschikt bovendien over een bevoorrechte ligging in het centrum van de stad, op minder dan 200 meter van de metrohaltes Sevilla en Puerta del Sol, en op minder dan 5 minuten lopen van emblematische plekken zoals de Gran Vía, het Spaanse congres van afgevaardigden, de straat Calle Preciados, Callao, de Círculo de Bellas Artes (het centrum voor schone kunsten), de kunstdriehoek, het theater Teatro de la Zarzuela en het plein Plaza Mayor.

    Service en voorzieningen

    • Het Eurostars Casa de la Lírica beschikt over drie zalen uitgerust met moderne technologie en verbindingen, geschikt voor elk evenement.
    • Bij Eurostars Casa de la Lírica willen we je verwennen en je lichaam in de watten leggen. Jouw welzijn komt op de eerste plaats. Onder dit motto bieden we een uitgebreid assortiment ontspannende en gezonheidsdiensten aan.

     We stellen een complete massageservice ter beschikking waar je in je kamer een beroep op kunt doen. Raadpleeg de kaart met massages en reserveer in het hotel.

     Dankzij onze fitnesszaal kun je ook tijdens je verblijf in Eurostars Casa de La Lírica aan je conditie blijven werken. En dat is nog niet alles.

     Rust en welzijn: een Health & Fit-ervaring.

    Ligging en contact - EUROSTARS CASA DE LA LÍRICA

    Ligging en contact