Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Wellness

    Bij Eurostars Casa de la Lírica willen we je verwennen en je lichaam in de watten leggen. Jouw welzijn komt op de eerste plaats. Onder dit motto bieden we een uitgebreid assortiment ontspannende en gezonheidsdiensten aan.

    We stellen een complete massageservice ter beschikking waar je in je kamer een beroep op kunt doen. Raadpleeg de kaart met massages en reserveer in het hotel.

    Dankzij onze fitnesszaal kun je ook tijdens je verblijf in Eurostars Casa de La Lírica aan je conditie blijven werken. En dat is nog niet alles.

    Rust en welzijn: een Health & Fit-ervaring.

    Massages

    Het moment is aangebroken om helemaal te herbronnen. Neem je tijd om je even helemaal te ontspannen tijdens één van onze welness-sessies en geef je rendement een boost. Ons team heeft heel wat ervaring in manuele therapieën en gebruikt zijn kennis om de meest exclusieve massages en behandelingen aan te bieden op maat van de behoeften van de fysieke activiteit.
    Onze behandelingen zijn uniek. We maken gebruik van kwaliteitsproducten die je lichaam voeden, revitaliseren, verjongen en ontspannen.

    Raadpleeg onze kaart op.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Fitnesszaal

    In onze fitnesszaal kan je je trainingen en dagelijkse routine voortzetten. Ze is uitgerust met apparaten voor cardiovasculaire oefeningen en accessoires voor lichaamsoefeningen. Alle klanten van het hotel mogen gratis gebruikmaken van de fitnesszaal. Die is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar open.

    Je kan ook deelnemen aan begeleide yoga-, pilates of bokslessen.

    Openingstijden

    Meer informatie