Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Conquistador

    Eurostars Conquistador

    Córdoba
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Kamers:
     128

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan (Uitgezonderd blindengeleidehonden)
    • Parkeren:
     Ja, parkeergarage (€ 18 / nacht, BTW inbegrepen). Als er geen plaats meer is op deze parking kunnen de gasten gebruikmaken van de openbare parkings in de buurt van het hotel.
    • Ontbijt:
     Maandag t / m vrijdag van 7.30 tot 10.30 uur en van 7.30 u. tot 11.00 u op zaterdag, zondag en feestdagen.
    • Patio Andaluz:
     Open tot 23 uur

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    9/10
    Uitstekend

    4822 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Conquistador

    Recht tegenover de moskee: zo dichtbij dat we hebben zelfs Mozarabic ruïnes in het hotel.

    Gelegen in het hart van Córdoba, direct tegenover de grootste moskee dateert uit de tijd van de kalifaten, het Eurostars Conquistador heeft als doel om onze gasten te veroveren? hart met een warme, aangename sfeer, een dromerige Andalusische binnenplaats en kamers ingericht in de Mozarabische stijl.

    We kunnen bogen op dat we de meest beroemde buurman in Córdoba, de moskee, geprezen over de hele wereld als een van de mensheid? s grootste kunstwerken. In feite zijn we zo dicht bij de moskee die we hebben zelfs een klein deel ervan in ons hotel. In de Almanzor kamer kunt u Mozarabic ruïnes uit de 15e eeuw, die in feite een van de drie rituele wassing paviljoens die behoren tot de kathedraal van Córdoba te zien. Deze ruïnes zijn beschermd door de regionale regering van Andalusië? S Raad voor Cultuur.

    In de buurt van de ruïnes, het juweel dat al onze gasten betovert is de Andalusische binnenplaats, die de hele lay-out van het Eurostars Conquistador wraps rond. De binnenplaats is een bron van leven en charme, ideaal voor het hosten soirées en diners. Bij mooi weer, ontbijt, lunch en diner worden geserveerd op de binnenplaats.

    Service en voorzieningen

    • Het Eurostars Conquistador is een geweldige plek voor het houden van allerlei zakelijke evenementen of familiefeesten, met stylemeeting kamers houden tussen de 20 en 200 personen.Vier kamers zijn beschikbaar: de Conquistador Room, de Almanzor ik Room, de Almanzor II Room en de Maimonides room.The vergaderzalen zijn uitgerust met de technologie en versierd met Mozarabic motieven.

    • Eurostars Conquistador voltooit haar faciliteiten met een warme en comfortabele restaurant, met zitplaatsen voor 85 personen en begeleid door onze chef-kok, waarin de bevoorrechte gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een a la carte gerechten, waaronder specialiteiten nationale, internationale en typische gerechten uit Córdoba en Andalusië.

    History

    Cordoba is a beautiful city full of history and the mosque is one of its architectural gems. It is a Cultural Heritage monument and one of the most important of the Islamic architecture in our country. From Eurostars Conquistador we can see it but also we live it.The hotel blends perfectly with the rich history and the archaeological wealth of the environment, therefore, that part of the city story lies within the Eurostars Conquistador. In the elegant Almanzor meeting room one can see the perfectly preserved remains of one of the three pavilions for ablutions of the old mosque. Thanks to its excellent location in the old Jewish quarter of Cordoba, Eurostars Conquistador guests can enjoy great views of the mosque's domes from their windows as the hotel is in front of the eastern façade of the Mosque of Cordoba.

    Ligging en contact - EUROSTARS CONQUISTADOR

    Ligging en contact

    Als u uit het raam van uw kamer kijkt, kunt u de geschiedenis bijna letterlijk aanraken en van heel dichtbij de op één na grootste moskee ter wereld bewonderen.