Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Vergaderingen en evenementen

    Salons

    Hotel Eurostars Das Letras beschikt over alle soorten ontvangstruimtes, ontworpen voor alle mogelijke bijeenkomsten in een luxe atmosfeer.

    Dit hotel in het hartje va Lissabon beschikt over vier vergaderruimtes variërend van 10 tot 100 m² die van alle technische apparatuur voorzien zijn. Bovendien beschikt het hotel over een groot aantal ruimtes voor koffiepauzes, recepties en buffetten.

    Zaal
    • CAMÕES

     40 m2
     40 m2
     -
     -
     -
     -
     10
     -
     CAMÕES
     Een kamer uitstekend geschikt voor kleinere vergaderingen of persconferenties. Door een groot, breed raam ziet het uit op de binnenplaats en u kunt uw klanten hier dus comfortabel ontvangen in een zee van daglicht.
     Capaciteit
    • CERVANTES

     85 m2
     85 m2
     40
     60
     40
     30
     30
     45
     CERVANTES
     Deze vergaderzaal heeft een oppervlakte van 85 m² met veel daglicht, een design met donkere houttonen, en geschikt voor verschillende opstellingen. Via het terras is er een verbinding met het restaurant, ideaal voor uw koffiepauze of zelfs voor de lunch in de open lucht. Een opslagruimte is op korte afstand, ideaal om uw materialen op te bergen.
     Capaciteit
    • PESSOA

     100 m2
     100 m2
     70
     100
     60
     40
     40
     80
     PESSOA
     Dit is de grootste vergaderruimte van hotel Eurostars Das Letras. Hij bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 100 m² en krijgt volop daglicht. De ruimte is geheel in een design met donkere houttonen uitgevoerd en is geschikt voor lunches of diners voor maximaal 70 personen of conferenties met maximaal 120 personen in auditorium-opstelling. Ook deze ruimte beschikt over een opslagruimte waar u uw materialen kunt opbergen.
     Capaciteit
    • GARCÍA LORCA

     65 m2
     65 m2
     50
     60
     40
     20
     25
     30
     GARCÍA LORCA
     Deze bevindt zich op de eerste verdieping en is de enige vergaderruimte in het hotel zonder daglicht. De oppervlakte is 65 m² en is het best geschikt voor vergaderingen voor maximaal 60 personen in auditorium-opstelling. Ook deze ruimte bevindt zich dicht bij het terras en het restaurant.
     Capaciteit