Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Gran Hotel La Toja

    Eurostars Gran Hotel La Toja

    Isla De La Toja - Pontevedra
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     199

    • Inchecken vanaf:
     16:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Parkeren:
     Ja
    • Ontbijt:
     Buffet met assistentie
    • Restaurants:
     Terraza Vista Mar en Casa do Marqués.

    • Wellness Centre en Thermal Club:
     Je moet de behandelingen in het kuuroord voor aankomst reserveren.

    • Evenementen:

     Drie gebeurtenis kamers en een Conference and Exhibition Centre, drie banquetting zalen en sociale kamers

    9.1/10
    Uitstekend

    1368 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Gran Hotel La Toja

    Dit legendarische hotel, geopend in 1907 en gebouwd door de architect Vázquez-Gulías uit Orense, bouwde haar voorzieningen op een unieke locatie met uitzicht op zee. Met haar meer dan 100 jaar geschiedenis, waar illustere persoonlijkheden als Ortega y Gasset en Gabriel Garcia Marquez in het hotel hebben verbleven, is het de perfecte plaats om van een verfrissende en ontspannende ervaring te genieten. Feitelijk gaat het hierbij om de enige vijf sterren Spa van heel Galicië en is het een unieke gelegenheid om haar luxueuze faciliteiten te ontdekken en zich te laten verwennen door de buitengewone thermische verdiensten van het uit haar bronnen opborrelende water.

    De 199 kamers van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja, waaronder 17 suites met zeezicht, 3 presidentiële suites en een Royal Suite, maken het tot één van de hotels met de grootste capaciteit in Galicië. Alle verblijven zijn ingericht om u de beste ontspanning te bieden, - tv, minibar, 24 uur roomservice en gratis Wi-Fi internet. De Club Termal van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja, uitgerust met een Turks bad, een Finse sauna en een Whirlpool bad met zeewater, biedt moderne balneo- en hydro therapeutische technieken om lichaam en geest te ontspannen. De accommodatie beschikt eveneens over een complete en overheerlijke keuken en een conferentiecentrum dat zich, gelegen op loopafstand van het hotel, heeft ontwikkeld tot dé perfecte plek voor het organiseren van allerlei evenementen.


    Service en voorzieningen

    • Het Balnearium en de Eurostars Thermal Club Gran Hotel La Toja 5* bieden complete faciliteiten en diensten, speciaal ontworpen voor ontspanning en welzijn.

     De voorgestelde massages en behandelingen maken optimaal gebruik van de uitstekende natuurlijke omgeving waarin het hotel zich bevindt, waaronder het mineraal-medicinale water van het eiland, de buitengewone modder en zouten van La Toja en algen van verschillende soorten.

     Bovendien is het balnearium speciaal gericht op gezondheid, biedt een complete medische service en therapieën die worden uitgevoerd door professionele experts, om verschillende soorten pijnen en aandoeningen te helpen genezen.

     PRIJS VOOR HOTELGASTEN
     Sessie voor volwassenen: € 25
     Sessie voor kinderen (jonger dan 12 jaar): € 12

     PRIJS VOOR EXTERNE BEZOEKERS
     Sessie voor volwassenen: € 40
     Sessie voor kinderen (jonger dan 12 jaar): € 20
     *Enkel op reservatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

    • De architectuur van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja, stijlvol en met een gastvrije atmosfeer, is ideaal voor het organiseren van grote evenementen zoals bruiloften, banketten, congressen en bedrijfsbijeenkomsten. In de stijlvolle ruimten binnen en buiten het hotel bevinden zich prachtig aangelegde tuinen, die tot in de perfectie combineren met het uitstekende professionalisme van ons team. Op 800 meter afstand van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja ligt het Pabellón de Congresos y Exposiciones (Congres- en Expositiecentrum) met overvloedig natuurlijk zonlicht en een capaciteit voor meer dan 300 personen. In het hotel bevinden zich tevens drie stijlvolle vergaderzalen, veelzijdig en functioneel voor presentaties, zakenlunches of andere soorten van bijeenkomsten.

    Ligging en contact - EUROSTARS GRAN HOTEL LA TOJA

    Ligging en contact