Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Wellness

    Het Eurostars Grand Marina nodigt u uit om te genieten van een mediterrane levensstijl. De omgeving waarin we ons bevinden biedt de perfecte gelegenheid om van de rust te genieten zonder een gezonde levensstijl op te geven.

    Voor u, die graag voor zichzelf zorgt, hebben wij een reeks diensten ontworpen die gastronomie van hoge kwaliteit, lichaamsbeweging aangepast aan verschillende voorbereidingsniveaus, lichaamsbehandelingen en ontspannende rituelen combineren.

    Het smaakt goed, het voelt goed

    Om de dag op de beste manier te beginnen, bieden we u bij het Eurostars Grand Marina opties voor een gezond ontbijt , gemaakt met producten en grondstoffen die zorgvuldig zijn gekozen uit de lokale markten en bedrijven. In ons gezonde voorstel is er geen gebrek aan detoxsappen, vol vitamines en antioxidanten aanwezig in het heerlijke seizoensfruit waarmee ze worden gemaakt. Een mediterrane keuken die zijn kwaliteit baseert op de eigenschappen van olijfolie en eeuwenoude ingrediënten die een onuitputtelijke bron van energie bieden. U kunt dagelijks van onze ontbijten genieten van 7.00 11.00 uur.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Altijd in vorm

    Hardlopen is een ideale optie als u de stad waarin u verblijft graag te voet verkent. U heeft toegang tot kaarten met een selectie van de beste routes voor hardlopers, met verschillende routes op basis van moeilijkheidsgraad (licht, gemiddeld, en intensief).

    Openingstijden

    Meer informatie

    Fitness

    Daarnaast zullen liefhebbers van fitness in onze fitnessruimte een complete uitrusting vinden die alles bevat wat zij op elk moment van de dag nodig hebben, in een grote ruimte open 24 uur alle dagen van de week. Er is ook een personal trainer beschikbaar, die een gepersonaliseerde routine voor u opstelt die u kunt uitvoeren met zicht op zee terwijl u geniet van het warme klimaat van Barcelona.

    Openingstijden

    Meer informatie