Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Oviedo
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website

    Officiële website Besteprijsgarantie!

    Ontvang exclusief voordeel bij al uw boekingen.
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    • 10% korting
     Beste prijsgarantie

    • Exclusieve voordelen
     bij al uw verblijven

    • Spaar punter
     bij elke reservering

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Dertig jaar lang de koestering van de Premios Principe de Asturias in Oviedo

    Het hotel

    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Het is veel meer dan een hotel: het is een symbool. Het is véél meer dan alleen een accomodatie: het is de plek waar de kennis en het talent logeren. Het Eurostars Hotel de la Reconquista is wellicht één van de meest authentieke hotelaccomodatie’s van Spanje. Traditie, luxe, stijl en meer dan 200 jaar geschiedenis hebben het tot een internationaal symbool van Asturië gemaakt. Это здание было построено в 1752 году и вплоть до 1965 года в нем размещалась Провинциальная богадельня Овьедо. После нескольких перестроек в июне 1974 года здесь открылся отель Hotel de la Reconquista.

    Gesitueerd in het centrum van Oviedo, bij het Parque San Francisco en slechts enkele minuten van het Teatro Campoamor, ligt het Eurostars Hotel de la Reconquista op het ontmoetingspunt van de oude stad met het financiële en commercielë centrum. In dit complex, dat vermeld staat als Nationaal Monument, geeft een elegante barokke gevel een verrassend interieur aan: een vloerkleed van 250m2 bedekt de vloer van de lobby; twee spectaculaire patio’s; een compleet Convention Center van meer dan 9.000m2; een achthoekige kapel, ontworpen door de architect Ventura Rodriguez; een gastronomische gelegenheid, die traditie en avant-garde met elkaar combineert; en werken van prominente Asturische schilders als Mariano Moré, Purón Sotres, Adolfo Bartolomé en Vaquero Palacio. De 142 kamers aan de buitenkant en de patio’s in de open lucht vervolmaken de architectuur van het hotel.

    Het Hotel de la Reconquista, met meer dan 16 zalen met verschillende functie’s, biedt grote mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Het hotel beschikt bovendien over een restaurant, een kapsalon, een winkelgalerij en eigen parkeergelegenheid.

    De combinatie van kunst, cultuur en wetenschap die het Eurostars Hotel de la Reconquista karakteriseert, bereikt ieder jaar aan het eind van oktober haar absolute hoogtepunt met de uitreiking van de Premios Principe de Asturias, wanneer het hotel zich in het lang kleedt om de belangrijkste gasten te ontvangen, de prijswinnaars.

    • Aantal kamers:
     142 kamers.

    • Aantal suites:
     4

    • Inchecken vanaf:
     14:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     € 23
    • Ontbijt:
     Van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 10:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Restaurant La Regenta:
     Van 13.00 u. tot 16.00 u. en van 20.00 u. tot 23.30 u.

    • Groepen:
     Als je meer dan 6 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    • Aantal kamers:
     142 kamers.

    • Aantal suites:
     4

    • Inchecken vanaf:
     14:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     € 23
    • Ontbijt:
     Van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 10:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Restaurant La Regenta:
     Van 13.00 u. tot 16.00 u. en van 20.00 u. tot 23.30 u.

    • Groepen:
     Als je meer dan 6 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    /10
    Erg goed

    0 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen

    Elk hotel een universum

    Faciliteiten
    • Lounges

     Het hotel beschikt over een volledig Convention Center van meer dan 9.000m², verdeeld over 16 deelbare multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 550 personen in een zaal en voor 1.400 personen voor een feest. Het Convention Center heeft een aparte ingang. Jaar na jaar zijn deze zalen stomme getuigen van de geheime beraadslagingen van de verschillende jury’s van de Premio Principe de Asturias.

     De faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste audiovisuele apparatuur. De gebruikers hebben toegang tot breedband Wi-Fi internet en een technisch ondersteuningsteam dat hen te allen tijde bijstaat.

     Neem contact met ons op via eventos@eurostarshoteldelareconquista.com.

    • Gastronomie

     Het Eurostars Hotel de la Reconquista beschikt over verschillende gastronomische gelegenheden. Het hotelmenu past zich aan aan alle smaken. Het aanbod varieert tussen overheerlijke tapas en cocktails van de American Bar en de traditionele Asturische en internationale gerechten, die worden geserveerd in het Restaurant La Regenta.

     Met patio’s en salons in alle denkbare afmetingen en met een exclusief decor, is het Eurostars Hotel de la Reconquista een uitstekende gelegenheid voor bruiloften en prestigieuze banketten. Ons aanbod voor bruiloften omvat meerdere aanbiedingen voor de bruid en bruidegom met speciale tarieven voor de accomodatie van de gasten.

    Aanbiedingen

    Kunnen we u verleiden?

    01

    Romantische ervaring

    €30

    Beleef een onvergetelijke romantische, elegante en gedetailleerde nacht in het Eurostars Hotel de la Reconquista.

    Omvat:
    -Een fles cava.
    -Chocolade.
    -Laat uitchecken.
    -Upgrade afhankelijk van beschikbaarheid.

    *Beschikbaar vanaf 20:00 uur.

    Bekijk aanbod

    Rustig wakker worden

    € 20 persoon

    Als u niet graag vroeg opstaat en liever de dag rustig begint, dan kunt u op uw kamer ontbijten op de tijd die u ons hebt doorgegeven. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment producten, waaronder koffie, sinaasappelsap, yoghurt, kaas en vleeswaren, zoete broodjes, fruit en onze heerlijke eieren met bacon.

    Bekijk aanbod
    01

    Onze
    Diensten

    Onze momenten

    Uniek en cultureel

    • Globally renowned for its association with the Princess of Asturias Awards—hosting the yearly meeting, jury decision and providing accommodation for the recipients—the Eurostars Hotel de la Reconquista holds a rich artistic heritage. It is not surprising, then, that it earned the designation of a Cultural Heritage Site in 1973. The abundance of tapestries, canvases, sculptures and historically significant furniture within would captivate any museum enthusiast.

     Constructed in 1752 under the initiative of Regent Isidoro Gil de Jaz, the building served as the Provincial Hospice of Oviedo until 1965. In the subsequent years, it faced a period of neglect, during which several proposals were considered, including the transformation into a sizeable cultural centre. This phase culminated in the hotel’s inauguration on 4 June 1974.

    Ligging en contact


    Meer informatie