Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Oviedo
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     142 kamers.

    • Aantal suites:
     4

    • Inchecken vanaf:
     14:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     € 23
    • Ontbijt:
     Van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 10:30 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Restaurant:
     Gesloten

    • Groepen:
     Als je meer dan 6 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    9.1/10
    Uitstekend

    2406 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Hotel de la Reconquista

    Dertig jaar lang de koestering van de Premios Principe de Asturias in Oviedo

    Het is veel meer dan een hotel: het is een symbool. Het is véél meer dan alleen een accomodatie: het is de plek waar de kennis en het talent logeren. Het Eurostars Hotel de la Reconquista is wellicht één van de meest authentieke hotelaccomodatie’s van Spanje. Traditie, luxe, stijl en meer dan 200 jaar geschiedenis hebben het tot een internationaal symbool van Asturië gemaakt.

    Gesitueerd in het centrum van Oviedo, bij het Parque San Francisco en slechts enkele minuten van het Teatro Campoamor, ligt het Eurostars Hotel de la Reconquista op het ontmoetingspunt van de oude stad met het financiële en commercielë centrum. In dit complex, dat vermeld staat als Nationaal Monument, geeft een elegante barokke gevel een verrassend interieur aan: een vloerkleed van 250m2 bedekt de vloer van de lobby; twee spectaculaire patio’s; een compleet Convention Center van meer dan 9.000m2; een achthoekige kapel, ontworpen door de architect Ventura Rodriguez; een gastronomische gelegenheid, die traditie en avant-garde met elkaar combineert; en werken van prominente Asturische schilders als Mariano Moré, Purón Sotres, Adolfo Bartolomé en Vaquero Palacio. De 142 kamers aan de buitenkant en de patio’s in de open lucht vervolmaken de architectuur van het hotel.

    Het Hotel de la Reconquista, met meer dan 16 zalen met verschillende functie’s, biedt grote mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Daarnaast beschikt het hotel over twee restaurants, twee kapsalons, een winkelgalerij en een eigen parkeergelegenheid.

    De combinatie van kunst, cultuur en wetenschap die het Eurostars Hotel de la Reconquista karakteriseert, bereikt ieder jaar aan het eind van oktober haar absolute hoogtepunt met de uitreiking van de Premios Principe de Asturias, wanneer het hotel zich in het lang kleedt om de belangrijkste gasten te ontvangen, de prijswinnaars.

    Service en voorzieningen

    • Het Eurostars Hotel de la Reconquista beschikt over verschillende gastronomische gelegenheden. Het hotelmenu past zich aan aan alle smaken. Het aanbod varieert tussen overheerlijke tapas en cocktails van de American Bar en de traditionele Asturische en internationale gerechten, die worden geserveerd in het Restaurant Mil Setecientos 52.

     Met patio’s en salons in alle denkbare afmetingen en met een exclusief decor, is het Eurostars Hotel de la Reconquista een uitstekende gelegenheid voor bruiloften en prestigieuze banketten. Ons aanbod voor bruiloften omvat meerdere aanbiedingen voor de bruid en bruidegom met speciale tarieven voor de accomodatie van de gasten.

    • Het hotel beschikt over een volledig Convention Center van meer dan 9.000m², verdeeld over 16 deelbare multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 550 personen in een zaal en voor 1.400 personen voor een feest. Het Convention Center heeft een aparte ingang. Jaar na jaar zijn deze zalen stomme getuigen van de geheime beraadslagingen van de verschillende jury’s van de Premio Principe de Asturias.

     De faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste audiovisuele apparatuur. De gebruikers hebben toegang tot breedband Wi-Fi internet en een technisch ondersteuningsteam dat hen te allen tijde bijstaat.

    Eurostars Hotel Company Way of St. James Photography Prize

    For the first time in history, the Holy Year 2021 also extends to 2022, so that the Holy Door will remain open for 730 consecutive days. After 11 years without taking place, this international event will once again bring together all those who wish to find themselves on the Way of St. James.

    There is a popular saying according to which "the Camino de Santiago begins at the door of each person's house". In fact, there are more than ten routes that culminate in the Galician capital. At Eurostars Hotel Company we want to focus on the northern ones, inviting all walkers to photograph cities such as Santander, Oviedo, Logroño, Lugo and, of course, Santiago de Compostela.

    Ligging en contact - EUROSTARS HOTEL DE LA RECONQUISTA

    Ligging en contact