Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Vergaderingen en evenementen

    Salon

    Het Eurostars Magnificent Mile geniet een bevoorrechte locatie in de prestigieuze wijk River North, in het hart van Chicago, en op korte afstand van de Loop. Deze locatie maakt het hotel de ideale ruimte om vergaderingen, conferenties, recepties en allerlei soorten evenementen te organiseren, zowel professioneel als privé.

    De hotelkamers, ruim en veelzijdig, zijn perfect aangepast aan de zakelijke en bedrijfswereld, en bieden een groot aantal diensten, evenals een intieme en discrete sfeer.

    Het hotel heeft ongeveer 350 vierkante meter gewijd aan de organisatie van evenementen, met grote panoramische ramen en uitzicht op de wolkenkrabbers. Bovendien beschikken alle zalen over ultramoderne apparatuur.

    Evenementen

    Laat je evenementen schitteren met de persoonlijke touch van het Eurostars Magnificent Mile. Onze ruimtes delen de geest van het hotel: eigentijds, artistiek, origineel en met een ontspannen en unieke sfeer.

    Hier zal je genieten van unieke momenten met een mate van nabijheid en intimiteit die je bijna de centrale locatie van het hotel zullen doen vergeten, in het hart van het centrum van Chicago en op een paar meter van Michigan Avenue.

    Onze zalen zijn aangepast aan alle soorten vieringen, zowel de binnenruimtes als het buitenterras. Bovendien zorgt ons team ervoor dat elk evenement uniek en speciaal is en je persoonlijkheid weerspiegelt.

    Feesten

    Onze glazen zalen worden de perfecte plek voor je diners, lunches, verjaardagen en andere vieringen. De hoge plafonds en de veelheid aan diensten zullen je gasten verrassen.

    Onze complete cateringservice staat garant voor onvergetelijke diners en lunches, met originele creaties die zijn gecreëerd door ons gerenommeerde keukenteam.

    Bovendien kan je de beste recepties organiseren op het Apogee-terras, met een fantastisch uitzicht op de wolkenkrabbers vanaf de 26ste verdieping.

    Bruiloften

    Het organiseren van een bruiloft is een lang en delicaat proces, waarvoor een team van professionals nodig is die je ideeën perfect kunnen vertalen. Bij het Eurostars Magnificent Mile bieden wij je onze ervaring zodat de belangrijkste dag van je leven is zoals je hem je voorstelt.

    De zalen voor bruiloften maken het mogelijk gepersonaliseerde en unieke traktaties te organiseren. Ons team doet er alles aan om al je inspanningen en aandacht voor je evenement te besteden om ervoor te zorgen dat het een succes wordt.

    Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om het menu aan te passen zodat het je favoriete smaken bevat; evenals het beheren van de reserveringen van kamers voor de gasten.

    Zaal
    • Aspire

     110 m2
     90
     150
     60
     40
     40
     120
     Aspire

     Met meer dan 350 vierkante meter is de zaal Aspire paneelbaar en kan deze worden aangepast aan alle soorten evenementen, met een maximum van 120 gasten. Hij heeft veel natuurlijk licht en uitzicht op State Street.

     Capaciteit
    • Aspire A

     60 m2
     50
     60
     30
     25
     20
     60
     Aspire A

     De zaal Aspire A beslaat de helft van de Aspire en biedt een meer intieme ruimte, ideaal voor zakelijke evenementen of diners en privé-recepties.

     Capaciteit
    • Aspire B

     53 m2
     40
     50
     30
     20
     20
     50
     Aspire B

     Door de zaal Aspire te splitsen, wordt het een perfecte ruimte voor kleinere evenementen.

     Capaciteit
    • Create

     37 m2
     20
     40
     28
     15
     18
     40
     Create

     De naam van deze zaal weerspiegelt het doel: creëren. Deze zaal is speciaal ontworpen om creativiteit en het zoeken naar ideeën te stimuleren, waardoor productieve vergaderingen mogelijk zijn.

     Capaciteit
    • Invent

     26 m2
     -
     -
     -
     -
     12
     -
     Invent

     In de zaal Invent worden kleine vergaderingen georganiseerd, met een maximum van 12 personen. De sfeer in deze zaal helpt om zich te concentreren en creativiteit te stimuleren.

     Capaciteit