Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Cristal Palace

    Exe Cristal Palace

    Barcelona
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     149 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     15:00.
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Parkeren:
     Indoor betaald parkeren (23 €/dag)
    • Ontbijt:
     7:00-10:30 werkdagen - 7:00-11:00 Zaterdagen, zondagen en feestdagen
    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.4/10
    Erg goed

    1289 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe Cristal Palace

    Een authentieke referentie in het hartje van Barcelona, met de elegantie van de Paseo de Gracia en het karakter van la Rambla

    Het Exe Cristal Palace, gelegen in het hartje van Barcelona, ademt de essentie van Barcelona uit: de elegantie van de Paseo de Gracia, de persoonlijkheid van la Rambla, de functionaliteit van Eixample, de vitaliteit van Plaza de Cataluña, de smaak van de Gotische wijk, het licht van de Middellandse Zee...

    Het Exe Cristal Palace is een van de referenties wat betreft kwaliteit in het epicentrum van de Catalaanse hoofdstad. In een warme en comfortabele omgeving biedt het hotel alle mogelijke voorzieningen voor zakelijke of privéreizen, voor vergaderingen en evenementen. Het Exe Cristal Palace beschikt over drie ruime en lichte vergaderzalen die kunnen worden omgevormd tot één enkele ruimte met een capaciteit van meer dan honderd personen.

    We hebben het hotel zo voorbereid dat het Mediterraanse licht in het verste hoekje van uw accommodatie doordringt. Picasso pleegde te zeggen dat het licht van Barcelona niet enkel verlicht, maar doet stralen en leven, verblijdt en inspireert. Daarom hebben voor onze gasten de grote matglazen gevel voorzien, die het Exe Cristal Palace zo karakteriseert.

    Naast het comfort en de vele extra's van het Exe Cristal Palace, kunnen onze gasten genieten van de grote luxe die het betekent dicht bij alles te zijn, want vanuit de aanpalende boulevards La Rambla en Paseo de Gracia opent zich een universum van opties: la Rambla, het Casa Battlló, la Pedrera, het operahuis Liceo, het Plaza Cataluña, het Palau de la Música, het Fundació Tapies, de Gotische wijk, duizend-en-één winkels en warenhuizen, de hoofdzetel en tuinen van de universiteit, de kunstgalerijen van het Consejo de Ciento, en nog talloze andere geheimen die we aan u overlaten om op eigen ritme en intuïtie te ontdekken. Een laatste opmerking: de shuttlebus en trein vanuit de luchthaven stoppen op 1 minuut wandelen van het hotel, in de Plaza de Cataluña.

    Service en voorzieningen

    • De drie vergaderzalen van het hotel Exe Cristal Palace, in het hartje van Barcelona, baden in het licht dankzij de grote ramen. Met hun multifunctionele installaties kunnen de drie aparte zalen worden omgevormd tot één grote ruimte voor evenementen tot 100 personen.

     Het hotel Exe Cristal Palace is de ideale locatie voor het houden van vergaderingen, ontbijtmeetings, cocktailparty's, conferenties of banketten.

     Het hotel kan, op aanvraag en tegen betaling, elk type audiovisuele apparatuur voorzien.

    • Gastrobar Origen opent zijn deuren en nodigt u uit om de wortels van onze gastronomie te ontdekken. Respect voor de ambachtelijke productie en een voorliefde voor authentieke smaken zijn de kenmerken van dit etablissement, dat een zorgvuldig geselecteerd menu van porties en gerechten biedt, gepresenteerd als een vertegenwoordiging van de beste grondstoffen uit verschillende regio's van het land. Het voorstel van Origen neemt ons dus mee op een reis door het nationale grondgebied om te proeven van de zuiverste en meest traditionele recepten.


     De authenticiteit en de kwaliteit van de producten worden gegarandeerd, aangezien zij gebaseerd zijn op een nauwe samenwerking met de leveranciers tijdens het hele bereidingsproces van de gerechten. De km0-filosofie vormt de basis van de beginselen van het gastronomische aanbod van Origen, dat zich sterk inzet voor de lokale productie, de zorg voor het milieu en de duurzaamheid van het gebied.


     Gastrobar Origen is gevestigd in het centrum van Barcelona, in een pand dat op informele wijze de meest traditionele inrichting combineert met hedendaags meubilair. De ruimte waarin dit vernieuwende voorstel is ondergebracht, verdedigt de elegantie van eenvoudige vormen en grote ruimten met een perfecte verlichting. Een ideale omgeving om te genieten van kleine momenten van rust en geluk in goed gezelschap, vergezeld van cocktails en drankjes van de hoogste kwaliteit.

    Ligging en contact - EXE CRISTAL PALACE

    Ligging en contact

    Het Eurostars Cristal Palace Barcelona, gelegen in het hartje van Barcelona, ademt de essentie van de stad uit.