Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Gran Hotel Solúcar

    Exe Gran Hotel Solúcar

    Sevilla
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     44 kamers.

    • Parkeren:
     Gratis niet-overdekte parkeergelegenheid.
    • Ontbijt:
     7:00-11:00
    • Zwembad:
     Het zwembad zal open zijn tijdens het zomerseizoen.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.5/10
    Uitstekend

    1364 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe Gran Hotel Solúcar

    Palatial airs, Mudejar herinneringen en Almoravid luxe

    Exe Gran Hotel Solucar is een groot residentieel juweeltje met alle luxe en Mudejar herinneringen die nodig is om u te helpen genieten van de regio Aljarafe. Nauwgezette decor en warme interieur bieden onze gasten moderne, uitgebreide faciliteiten en zeer professionele service.

    Het hotel heeft een restaurant (schema: 20 uur tot  23 uur) en een café (schema: 16 uur tot 23 uur). Het restaurant Don Curro serveert heerlijke gerechten met traditionele Andalusische gerechten (gebakken vis, Iberische vlees, gazpacho, traditionele stoofschotels), recepten gemaakt met alle liefde en energie van het zuiden, waar zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zijn.

    het ontbijt wordt geserveerd op de binnenplaats rond onze prachtige zwembad.

    Service en voorzieningen

    • Het hotel heeft een restaurant en een cafetaria. Het restaurant Don Curro serveert uitstekende gerechten uit de traditionele Andalusische keuken (gebakken vis, Iberisch vlees, Andalusische gazpacho, traditionele stoofschotels ...), recepten gemaakt met alle liefde en energie van het zuiden, waar zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zijn. Er is geen cafetaria en catering om 12.00 uur.

     Het ontbijt wordt geserveerd op de patio rondom ons fantastische zwembad. Naast ons typisch Don Curro-restaurant dat geopend is voor het diner (van 20.00 tot 23.00 uur), bieden wij een cafetaria-service van 16.00 tot 23.00 uur. Geniet van kwaliteitsproducten in een rustige en comfortabele omgeving met uitzicht op het zwembad.

    • Het Gran Hotel Solucar is een uitstekende hub voor congressen en zakelijke evenementen. Het hotel beschikt over een breed scala aan vergaderzalen die, samen met het voedsel, maakt ons een weergaloze locatie voor congressen, congressen, tentoonstellingen en banketten.

     Er zijn kamers van verschillende afmetingen en capaciteiten, zowel binnen als buiten. Het overdekte Solucar kamer kan meer dan passen 200 mensen en is gedrenkt in natuurlijk licht . Op zijn beurt, de Antonio Mairena Binnenplaats is de ideale setting voor bruiloften en grote banketten. Haar . Mudejar stijl en aangelegde tuinen maken het een prijzenswaardige ruimte

    Ligging en contact - EXE GRAN HOTEL SOLÚCAR

    Ligging en contact


    ligt op 20 kilometer van Sevilla, het Gran Hotel Solucar in de stad Sanlúcar la Mayor is strategisch geplaatst, ver genoeg van de grote stad te krijgen alle charme en de rust van de Aljarafe regio, maar toch dicht genoeg bij Sevilla om al zijn artistieke en culturele pareltjes en bedrijven in de buurt, niet te vergeten de hoge vermelden speed train station (23 km) en de luchthaven (26 km).