Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe International Palace

    Exe International Palace

    Roma
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     192 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14:00.
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegelaten.
    • Parkeren:
     Geen.
    • Ontbijt:
     Temporarily our breakfast service will be served in a restaurant near the hotel.
    • Notice:
     Voor gasten die op basis van halfpension verblijven, wordt het diner geserveerd in onze eetzaal door een restaurant dat naast het hotel ligt. De klant kan bestellen wat hij/zij wil van het menu voor 20 euro. Raadpleeg hier het menu.

    • Bar en restaurant:
     gesloten.


    • Transfers:
     Wij hebben een betaalde transferservice van de luchthaven naar het hotel en vice versa (vooraf reserveren).

    • Groepen:
     For reservations of more than 3 rooms, the hotel will contact the guest in order to indicate cancellation policies, if any.
    8.5/10
    Uitstekend

    1982 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe International Palace

    Architectuur, geschiedenis, klassieke schoonheid ion het hartje van de Eeuwige Stad

    Hotel Exe International Palace straalt de eenwording van Italië uit. De karakteristieke vastberadenheid van Mazzini en Garibaldi, de klasse van Cavour en Victor Emmanuel. Het hotel bevindt zich in een neoklassiek paleis dat stamt uit de jaren na de eenwording van Italië en ligt aan de Via Nazionale, een straat die in 1870 is aangelegd voor de festiviteiten ter ere van de eenwording en als symbool van de nieuwe orde.
    De Via Nazionale loopt van het Fori Imperiali naar de Piazza della Repubblica en is zo de verbinding tussen het oude en het nieuwe Rome. De zijwegen zijn allemaal naar de belangrijke steden van het nieuwe land genoemd: Genua, Palermo, Napels, Milaan, Turijn, Modena…

    Het hotel is onlangs gerenoveerd om onze gasten alle comfort te geven die bij de moderne tijd hoort, maar de algemene ruimtes zijn nog voor een groot deel in de oorspronkelijke vorm gelaten zoals deze waren ten tijde van de zo hard bevochten eenwording. Dit heeft geresulteerd in een renaissance-architectuur met bijbehorende sfeer, geïnspireerd door de Palladio villa's en met de allerlaatste services en voorzieningen. Het plafond in de ontvangsthal van het paleis is met goud ingelegd.

    Hotel Exe International Palace ligt op een absolute toplocatie in de hoofdstad van Italië. Het ligt midden in een driehoek die gevormd wordt door de Trevi Fontein, het Piazza Venezia en het Piazza della Repubblica.
    Het ligt dicht bij de Via Veneto, het Piazza di Spagna, de baden van Diocletianus, Santa Maria degli Angeli, Santa Maria Maggiore, het Colosseum, het Quirinale, de zuil van Trajanus en het Fori Imperiali. Het Roma Termini station ligt op niet meer dan 1 km afstand. Ook andere bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad liggen op korte afstand met de metro of zelfs op loopafstand, zoals het kasteel Sant’Angelo, het Piazza Navona, de Villa Borghese, het Campo dei Fiori en het Palazzo Farnese en de monumenten aan de overzijde van de rivier de Tiber: het Vaticaan en de Trastavere. Het hotel ligt midden tussen de cafés, trattoria's en originele Romeinse restaurantjes.

    Het hotel beschikt over een klein restaurant waar u het beste uit de Italiaanse en internationale keuken kunt proeven en over een aantal vergaderruimtes die voor kleine groepen of grotere

    Service en voorzieningen

    • Traditionele Italiaanse gerechten in ons viersterrenhotel... Hotel Exe International Palace beschikt over een klein restaurant waar u het beste uit de Italiaanse en internationale keuken kunt proeven, verder beschikt het over een aantal vergaderruimtes die voor kleine groepen of grotere bijeenkomsten kunnen worden aangepast. U kunt bij ons kiezen uit verschillende traditionele Italiaanse gerechten en een uitstekende wijnkaart.

    • Het hotel beschikt over een vergaderzaal met een capaciteit voor 25 personen. De zaal is ideaal voor het houden van interviews, vergaderingen of andere kleinschalige evenementen.

    Ligging en contact - EXE INTERNATIONAL PALACE

    Ligging en contact

    Hotel Eurostars International Palace ligt op een absolute toplocatie in de hoofdstad van Italië. Het ligt midden in een driehoek die gevormd wordt door de Trevi Fontein, het Piazza Venezia en het Piazza della Repubblica. Het ligt dicht bij de Via Veneto, het Piazza di Spagna, de badenvan Diocletianus, Santa Maria degli Angeli, Santa Maria Maggiore, het Colosseum, het Quirinale, de zuil van Trajanus en de Fori Imperiali.
    Het Roma Termini station ligt op niet meer dan 400 m afstand. Ook andere bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad liggen op korte afstand met de metro of zelfs op loopafstand, zoals het kasteel Sant’Angelo, het Piazza Navona, de Villa Borghese, het Campo dei Fiori en het Palazzo Farnese en de monumenten aan de overzijde van de rivier de Tiber: het Vaticaan en de Trastavere. Het hotel ligt midden tussen de cafés, trattoria's en originele Romeinse restaurantjes.