Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Soldeu
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Soldeu

Ontdek Soldeu in een van onze fantastische hotels

Delen
Soldeu

APARTAMENTOS PRAT DE LES MOLLERES

Carretera general n.º 2
Beoordeling van gasten

De appartementen Prat de Les Molleres bevinden zich in Soldeu, een uitzonderlijke natuurlijke omgeving waar je samen met je partner of gezin allerlei activiteiten kan beoefenen. In de zomer is het de ideale plek voor avonturensporten en actief toerisme. Op het programma staan wandelroutes door het prachtige landschap van Vall de Incles, een bezoekje aan het multi-avonturenpark Family Park, een partijtje golf op één van de gerenommeerde golfbanen... Echte avonturiers vinden op 500 meter van het hotel de toegang naar Pessons y Ransolas, het startpunt van tal van routes naar meren en bergtoppen in de buurt.

In de winter vormt Soldeu zich om tot een waar skiparadijs. De kabelbanen die je rechtstreeks naar het skistation Grandvalira brengen, bevinden zich op slechts 5 min van het appartement. Dankzij de centrale ligging kan je van de verschillende gastronomische en vrijetijdsmogelijkheden van het dorp genieten.

De 22 gezellige duplexappartementen voorzien je van al het comfort dat je tijdens je verblijf in Soldeu nodig hebt. De appartementen zijn 60 m² groot, bestaan uit twee verdiepingen, en beschikken over een uitgeruste keuken, een huiskamer/eetkamer, twee kamers en twee badkamers.

Je kunt er tevens gebruikmaken van de gratis wifiverbinding, de waszone, de aangepaste toegangen en de overdekte parking.

Lees meer
Voorzieningen
    APARTAMENTOS PRAT DE LES MOLLERES
    Carretera general n.º 2
    Meer informatie