Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Barcelona - Hospitalet de Llobregat
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Barcelona - Hospitalet de Llobregat

Ontdek Barcelona - Hospitalet de Llobregat in een van onze fantastische hotels

Hospitalet de Llobregat is zeker een bezoekje waard. De stad herbergt verschillende bezienswaardigheden en ademt een speciale sfeer die haar middeleeuwse oorsprong, industriële verleden en open en kosmopolitische geest weerspiegelt. Hoewel Hospitalet een sterke, historische en stedenbouwkundige band met Barcelona heeft, is de stad trots op haar eigenheid en unieke bezienswaardigheden.

Laat je verrassen door de verschillende buurten en omgevingen, en breng een bezoekje aan de avant-gardistische, kleurrijke Torres Fira die de skyline sieren, aan de uitkijktoren uit de XVIde eeuw, aan de herenhuizen in Pubilla Cases, aan Can Rigalt, en aan de emblematische straat Carrer Xiperet.

Dankzij de strategische ligging, de uitstekende verbindingen en de moderne infrastructuren vinden steeds meer congresgangers en zakenreizigers hun weg naar de stad. Hospitalet is de uitgelezen plek voor beurzen en festivals.
Delen
Barcelona - Hospitalet de Llobregat

IKONIK LEX

C/Buenos Aires 49-51
Beoordeling van gasten

Het Ikonik Lex is een minimalistisch en gedurfd vormgegeven hotel dicht bij het Camp Nou, op slechts vijf minuten lopen van de Ciudad de la Justicia (Stad van Justitie), en 20 minuten van de stad Barcelona.

De gunstige ligging en de uitstekende verbindingen maken het de ideale keuze voor wie de voorkeur geeft aan rust en comfort niet ver van het centrum, maar weg van de drukte.

Uw rust is gegarandeerd in de ruime kamers, en bovendien heeft u de beschikking over een kleine fitnessruimte, verschillende vergaderzalen, een ontbijtzaal met elke ochtend een compleet buffet en een moderne lobbybar met een complete drankenkaart.

Lees meer
Voorzieningen
    IKONIK LEX
    C/Buenos Aires 49-51
    Meer informatie