Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Huesca - Jaca
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Huesca - Jaca

Ontdek Huesca - Jaca in een van onze fantastische hotels

In het noorden van Huesca ligt het mooie Jaca. Vanaf het eerste ogenblik zie je dat deze stad een perfecte combinatie biedt van cultuur en natuur.

Omgeven door groene bergen in de lente, besneeuwde toppen in de winter en te midden van de overweldigende, onmetelijke en schitterende natuur voel je je erg klein. In Jaca leeft de geschiedenis voort in karakteristieke monumenten zoals de citadel of de kathedraal. Ook sportliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven.

Skiën kan je op de pistes van Astún, Formigal en Candanchú, de parel van de Pyreneeën, die vlakbij liggen. Misschien kan je wel je eerste sierlijke pirouetten maken op de olympische ijsbaan.
Delen
Huesca - Jaca

EUROSTARS REINA FELICIA

Paseo Camino de Santiago 16-20
Beoordeling van gasten

Eurostars Reina Felicia is onlangs in Jaca geopend, een vrij jonge toeristische plaats met alles wat u daar tegenwoordig van mag verwachten: moderne inrichting, kamers die baden in het licht, een restaurant met een uitstekende avant-garde keuken en alles wat u bij uw vergaderingen en voor uw incentive programma's nodig heeft.

Het hotel beschikt over 76 ruime en lichte kamers, waarvan 16 doorverbonden zijn, ideaal voor gezinnen, en 6 van alle gemakken voorziene junior suites. De kamers zijn bijzonder stil, stralen ontspanning en rust uit, veel hebben een geweldig uitzicht over de Peña Oroel, ongetwijfeld een van de meest kenmerkende natuurverschijnselen van de streek rond Jaca.

Eurostars Reina Felicia is een uitstekend uitgangspunt voor bergbeklimmers en wintersporters. Het ligt op 30 km van Candanchu en Astun. Het hotel biedt faciliteiten als skiberging, verhuur van skiuitrusting en babysitters.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS REINA FELICIA
    Paseo Camino de Santiago 16-20
    Meer informatie