Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Madrid - Pozuelo de Alarcón
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Madrid - Pozuelo de Alarcón

Ontdek Madrid - Pozuelo de Alarcón in een van onze fantastische hotels

Pozuelo de Alarcón, gelegen op slechts 10 kilometer ten noordwesten van Madrid, is de ideale plek om een paar dagen door te brengen en te genieten van alle voordelen die de grote stad biedt, maar dan zonder het lawaai en de verkeersopstoppingen. Deze stad is een rustig woongebied met veel groen. De mooiste parken zijn het Monte Pozuelopark en het Somosaguaspark, dat het verlengde is van het Madrileense Monte del Pardopark en het Casa de Campopark.

In deze stad ligt ook het zakencentrum Ciudad de la Imagen, waar een groot deel van de grootste audiovisuele bedrijven van Spanje gevestigd is, zoals de Universiteit Francisco de Vitoria en een campus van de Complutense Universiteit van Madrid.
Delen
Madrid - Pozuelo de Alarcón

EUROSTARS I-HOTEL

Virgilio, 4 - Ciudad de la Imagen
Beoordeling van gasten
Hotel Eurostars I-Hotel staat voor camera's, opnames en geluidsstudio's Wij leven van beeld en geluid omdat film en televisie in ons bloed zitten. We zijn in het hart van de Madrileense wijk Ciudad de la Imagen gelegen, dichtbij het Kinépolis uitgaanscentrum en omgeven door de belangrijkste Spaanse bedrijven op het gebied van beeld en geluid.

In Eurostars I-Hotel bindt u na een dag hard werken de welverdiende rust en ontspanning. Het hotel beschikt over vier banen waar onze gasten gratis paddle tennis kunnen spelen,.

De tent in de centraal gelegen binnenplaats is groot genoeg voor een banket voor maximaal 300 gasten.
Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS I-HOTEL
    Virgilio, 4 - Ciudad de la Imagen
    Meer informatie