Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Ourense - Leiro
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Ourense - Leiro

Ontdek Ourense - Leiro in een van onze fantastische hotels

Leiro is een kleine gemeente in Ourense, in de valleien en de bergen van de Ribeira Sacra. Het landschap steelt de show. De wijngaarden garanderen de druivenproductie voor de lokale wijnen.

We raden je aan om Leiro en zijn omgeving te voet te verkennen en van een aangename wandeling langs de rivier de Avia te genieten of één van de vele wandelroutes door het mooie natuurlandschap te volgen.

De bergketen van Pena Corneira is uitgeroepen tot natuurmonument en verdient een speciale vermelding omwille van haar grillige, geërodeerde granietformaties die de zwaartekracht lijken te tarten.

Het grootste monument van Leiro is het Klooster van San Clodio, waar Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa is ondergebracht. Het romaanse klooster is voorzien van renaissancistische details, en beschikt over een prachtig bewaarde kloostergang en mooi aangelegde tuinen. Op de voorgevel van het klooster prijkt het Kruis van Caravaca, een relikwie dat de wijngaarden beschermt tegen hagel.
Delen
Beoordeling van gasten

Wij zijn veel meer dan alleen maar een hotel. We zijn een Cisterciënzer klooster uit de twaalfde eeuw dat door de Xunta, de regering van Galicië geheel tot hotel gerenoveerd is. Onze muren zijn op geschiedenis gegrondvest. Oorspronkelijk was het de woonplaats van Cisterciënzer monniken, later van Benedictijnen en nu heeft het zijn deuren voor iedereen geopend die van de rust in de kloostergangen, de cellen en de schitterende omgeving wil genieten, midden in het Ribeiro gebied in de provincie Orense. Naast de hotelfaciliteiten biedt Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa uitstekende voorzieningen voor een banket of bedrijfsbijeenkomst. Het klooster beschikt in zijn twee kloostergebouwen over vijf ontvangstruimtes (Cova Sacra, Abad, Cisterciense, Benedictino en Medieval) die allemaal een uitstekende akoestiek hebben en over de beste technische uitrusting beschikken. De gasten zullen van de omgeving versteld staan. Onze ontvangstruimtes zijn perfect geschikt voor bruiloften, communiefeesten of doopplechtigheden.Ons restaurant biedt een uitgebreide keuze, van een uitgebreid diner een bisschop waardig tot een schraal monnikenontbijt. We zijn gespecialiseerd in de typisch Galicische gerechten, van kreeft op rijst tot gesmoord lamsvlees of zuiglam. Onze kelder bevat een grote variëteit aan wijnen uit Galicië en andere streken in Spanje. De Lobby Bar is 24 uur per dag geopend.Benut onze strategische locatie ten volle om de andere culturele bezienswaardigheden in de regio te bezichtigen, zoals het Klooster van Oseria, dat bekend staat als de Galicische evenknie van El Escorial, het Castro van San Ciprián de Lás, de middeleeuwse Joodse wijk van Rivadavia, de roeibanen van Castelo do Miño of de watermolens van Carballiño.En vergeet niet: we zitten inderdaad ver van het rumoer, maar toch maart 10 km van de snelweg A-52 (Vigo-Orense-Madrid) en de AP-53 (Orense-Santiago).

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS MONUMENTO MONASTERIO DE SAN CLODIO HOTEL & SPA
    San Clodio s/n
    Zie hotel