Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Pontevedra - Meis
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Pontevedra - Meis

Ontdek Pontevedra - Meis in een van onze fantastische hotels

Delen
Pontevedra - Meis

POUSADA ARMENTEIRA

Caroi-Armenteira
Beoordeling van gasten

De Pousada de Armenteira in de gemeente Meis (Pontevedra) is een icoon op het gebied van hedendaagse, Galicische architectuur. Het is een avantgardistisch bouwwerk in een landelijke omgeving in de comaraca do Salnés, waar u met volle teugen kunt genieten van kwaliteitsvoorzieningen en -services: 25 volledig vernieuwde luxe kamers, 1 suite, een buitenzwembad en een tuin in een rustige omgeving, vlakbij het klooster van Armenteira.De pousada heeft een trapsgewijze opbouw waardoor het complex volledig is geïntegreerd in het paradijselijke landschap en de orografie. De ingang bevindt zich bovenaan. De gasten betreden het gebouw via een galerij die aan het aangrenzende klooster herinnert.

Alle kamers van de pousada hebben een klein terras, een houten parketvloer en design meubilair, en zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Het complex beschikt bovendien over een overdekte parking en verschillende ruime en lichte salons.

De Pousada de Armenteira ligt in het dorpje Vilar, in het hart van de comarca do Salnés, in de provincie Pontevedra, en bevindt zich op minder dan 20 km van Sanxenxo, Cambados, Vilanova de Arousa, het eiland van Arousa, het strand van A Lanzada en Pontevedra. U kunt er genieten van een natuurlijke omgeving. De pousada bevindt zich bovendien op slechts 3 minuten van de golfclub van Meis.

Lees meer
Voorzieningen
    POUSADA ARMENTEIRA
    Caroi-Armenteira
    Meer informatie