Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Tarragona - Cunit
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Tarragona - Cunit

Ontdek Tarragona - Cunit in een van onze fantastische hotels

Delen
Tarragona - Cunit

EXE CUNIT SUITES & SPA

Carrer Major 34
Beoordeling van gasten

In Exe Cunit Suites & Spa kun je van een ontspannen en rustgevend verblijf genieten. Het hotel bevindt zich aan de zonnige Costa Dorada en werd ontworpen en ingericht om zijn gasten een revitaliserende welzijnservaring te bieden in een rustige en kalme omgeving.

De 32 suites van het hotel ademen een sfeer van rust. De suites zijn ruim, beschikken over veel natuurlijk licht en zijn modern ingericht. De moderne services worden aangevuld met amenities op maat. Alle suites zijn uitgerust met een zitkamer met tv, een telefoon, een magnetron en Wi-Fi-verbinding. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf.

Exe Cunit Suites & Spa vult zijn ontspanningsaanbod aan met een exclusief salon met panoramisch uitzicht, een Whirlpool bad, een sauna en een hydromassagebad. Het hotel beschikt tevens over een prachtig buitenzwembad in romaanse stijl en een speeltuin voor de kinderen.

Het mooie en lichte hotel is tevens de ideale plek voor vergaderingen, familiebijeenkomsten en feesten. Er worden salons ter beschikking gesteld die aan de behoeften van de verschillende events kunnen worden aangepast, je de nodige ruimte bieden en met moderne apparatuur zijn uitgerust.

Dankzij de geweldige ligging van Exe Cunit Suites & Spa kun je er in alle rust van de prachtige strandomgeving en de zon genieten. Het hotel ligt aan de Costa Dorada en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor verkenningstochtjes in de omgeving. In 15 minuten ben je in Sitges en in 30 minuten in de luchthaven van Barcelona.

Lees meer
Voorzieningen
    EXE CUNIT SUITES & SPA
    Carrer Major 34
    Meer informatie