Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Maimónides

    Eurostars Maimónides

    Córdoba
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     82 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan (Uitgezonderd blindengeleidehonden)
    • Parkeren:
     Ja (€ 15/dag). Als er geen plaats meer is op deze parking kunnen de gasten gebruikmaken van de openbare parking Mezquita (op 220 meter van het hotel).
    • Ontbijt:
     Van Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 10:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Diner:
     Van 20:00 tot 22:30 uur.

    • Lunch:
     Van 13:00 tot 16:00 uur.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.9/10
    Uitstekend

    3460 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Maimónides

    De geschiedenis waar de Joodse wijk van doordrongen is en de Mezquita nemen u mee naar de tijd van de kalifaten en hun heerser Maimonides.

    Hotel Eurostars Maimonides biedt u een reis terug in de tijd aan: midden in de Joodse wijk gelegen en met een spectaculair uitzicht op de Mezquita, wordt u teruggevoerd naar de tijd van de kalifaten en de grote Maimonides, naar de tijd toen Córdoba met ruim een half miljoen inwoners de meest geavanceerde stad van Europa was. Córdoba beïnvloedde met zijn kunst, cultuur, handel en financiën het hele continent en deze stad aan de Guadalquivir werd door iedereen met bewondering aanschouwd.

    Tijdens uw verblijf in hotel Eurostars Maimonides willen wij deze geest van Córdoba bij u oproepen. Dit hotel is ruim en modern ingericht met een aantal authentieke Andalusische en Mujedahar-kunstwerken die het een aparte sfeer brengen. Het is rond een binnenplaats gebouwd die bezwangerd is van de heerlijkste geuren met een verfrissende fontein in zijn midden. De binnenplaats wordt gesierd met een kleurig palet van geraniums die van de getraliede ramen neerhangen en waarvan de geuren zich met die van jasmijn en oranjebloesem vermengen.

    Ons grootste pluspunt is dat we op nog geen 100 meter van het Mezquita van Córdoba liggen. Als u uit uw raam kijkt, is de geschiedenis bij het van zo dichtbij aanschouwen van de op één na grootste moskee ter wereld haast voelbaar. Hotel Eurostars Maimonides is bovendien de perfecte plaats om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken, zoals de steegjes van de Joodse wijk(La Judería, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat), de Synagoge, de Arabische badhuizen, de Romeinse brug, het museum Julio Romero de Torres met zijn portretten en de Calahorra toren met het interessante museum dat aan de drie grote culturen gewijd is die de stad door de jaren heen gevormd hebben.

    Verder zijn wij op nog geen 100 meter vanaf het congrescentrum gelegen, midden tussen een aantal toprestaurants. In het restaurant van het hotel kunt u de uitstekende plaatselijke keuken proeven met de typische rechten als de “salmorejo” of de “flamenquín”.

    Service en voorzieningen

    • Our restaurant is known for the quality of its products such as olive oil, and also for its heritage of our past recipes Andalus. The variety of dishes that tourists can find in our restaurant will transport you to a fully Jewish gastronomic corner of Cordoba, at once, which will give strength to move deeper afond in the attractions of the city

    • Reis naar de tijd van het kalifaat en de rabbijn Maimonides.
     Kom tot rust in onze typisch Andalusische patio. Op dit bevoorrechte plekje in de stad kunt u genieten van de kleurrijke winde en geraniums die langs de tralies van de ramen groeien, en de geurige jasmijn, bloesems en nachtjasmijn.

    Ligging en contact - EUROSTARS MAIMÓNIDES

    Ligging en contact

    Vergeet niet dat de RONDA DE ISASA niet voor verkeer toegankelijk is.

    BELANGRIJKE OPMERKING: ALS JE EEN GPS HEBT, VOER DAN CALLE AMADOR DE LOS RÍOS IN. Zodra je in deze straat bent, moet je links afslaan naar de Calle Torrijos.