Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Binnenplaats

    Reis naar de tijd van het kalifaat en de rabbijn Maimonides.
    Kom tot rust in onze typisch Andalusische patio. Op dit bevoorrechte plekje in de stad kunt u genieten van de kleurrijke winde en geraniums die langs de tralies van de ramen groeien, en de geurige jasmijn, bloesems en nachtjasmijn.

    Cordoba merk

    De patio is een van de meest karakteristieke elementen van Zuid-Spanje en vooral van Cordoba. Deze ruimte waar het gezinsleven om draait is een van de meest karakteristieke erfdelen van de Islamitische en Romeinse cultuur. Traditioneel gelegen in het centrum van de huizen, heeft het een overvloedige vegetatie die kleur en frisheid brengt, het creëren van een ware oase binnen de stad. Tijdens de maand mei viert Cordoba het festival van de binnenplaatsen, dat de perfecte gelegenheid biedt om de stad in zijn maximale pracht te kennen en de prachtige binnenplaatsen te ontdekken, die tijdens deze data voor het publiek toegankelijk zijn.

    Openingstijden

    Meer informatie

    De beste plek

    Geparfumeerd met geuren afkomstig van jasmijn, azahares en dames van de nacht. Gekleurd met klokken en geraniums die aan versperde ramen hangen. 's Avonds wordt het verlicht met warme verlichting die een bijna magische sfeer creëert. We nodigen u uit om te genieten van de speciale charme van onze patio terwijl u chat in goed gezelschap, ontspannen onder de warmte van het Cordoba klimaat en ontdek de rust van deze unieke ruimte.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Smaak en traditie

    In het voorjaar en de zomer wordt ons terras de ideale plek om te genieten van de beste keuken. Het restaurant van het hotel nodigt u uit om een gastronomisch voorstel te ontdekken gebaseerd op de Córdoba keuken, die delicatessen omvat die zo populair zijn als flamenquín of salmorejo. Natuurlijk kun je Córdoba niet verlaten zonder te genieten van de meest traditionele recepten in de perfecte setting.

    Openingstijden

    Meer informatie