Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Patios de Córdoba

    Eurostars Patios de Córdoba

    Córdoba
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur.
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     Openbare parking in de buurt. Reserveren is niet mogelijk. Prijs: 16.5 € (btw inbegrepen)
    • Ontbijt:
     Van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Bar-cafetaria:
     Van 19:00 tot 23:00 uur.

    • Belangrijke opmerking:
       
     Bij het inchecken moet een in Spanje geldig identiteitsbewijs met pasfoto (paspoort of identiteitskaart) overlegd worden.

    • Groepen:
     Voor reserveringen van 5 kamers of meer kunnen speciale voorwaarden gelden en andere supplementen worden aangerekend.
    8.9/10
    Uitstekend

    3015 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Patios de Córdoba

    Een hotel dat een weerspiegeling is van de grandeur van het huidige Córdoba als een smeltkroes van culturen

    Als er iets is dat Córdoba kenmerkt dan is het wel het integrerende karakter van deze stad. Door de hele geschiedenis heen is de stad gastvrij geweest voor allen die op zijn deur klopten en daarbij bij het beste dat iedere gast te bieden had in zijn cultuur weten op te nemen. Christenen, moslims, Joden hebben allen hun stempel op de stad gedrukt en wisten de charme van een magische stad die midden in de 10e eeuwmet een half miljoen inwoners beschouwd werd als de grootste, meest beschaafde en weelderige sthttps://eurostarsadmin.booking-channel.com/E121/gestion.php?action=CONF_ficha_empresa#ad ter wereld op waarde te schatten. Dit had tot gevolg dat Córdoba een ware smeltkroes werd van culturen, een voorbeeld op het gebied van tolerantie tussen beschavingen en cultureel referentiepunt.

    Met dit zelfde gastvrije karakter is Eurostars Patios de Córdoba geboren, een elegant hotel waar de gechiedenis van de stad terug te zien is, van de Romeinen en de tijd van het Kalifaat tot aan onze dagen.

    Dit integrerende karakter zien wij ook terug in de architectuur en het interieur ontwerp van het hotel, waar klassieke elementen met avantgarditische elementen worden gecombineerd, op smaak gebracht met resten van het ware Andalusië. Het beste bewijs voor deze culturele smeltkroes zijn de arecheologische resten gevonden op de terreinen waar het gebouw zich bevindt, en die het hotel in zijn interieur bewaart en beschermt: Romeinse graven, een pot, hydraulische apparaten, een Almohade muur en zelfs een waterreservoir uit de kalifatentijd horen tot de overblijfselen van antieke beschavingen.Het Eurostars Patios de Córdoba bevindt zich in het centrum van de stad en heeft 65 kamers, waaronderr 2 kamers die speciaal ingericht zijn voor minder validen, een vergaderzaal en alle faciliteiten die een maximaal comfort garanderen tijdens uw verblijf. Als je je afvraagt waarom het deze naam heeft gekregen hoef je alleen maar een van de vijf schitterende Andulisische binnenplaatsen die het hotel rijk is te betreden. De schoonheid daarvan zal je in vervoering brengen.

    De gast ontvangt een ruime dosis cultuur en geschiedenis van Córdoba zonder dat hij/zij het hotel hoeft te verlaten. Het etablissement brengt een eerbetoon aan enkele van de beroemdheden die hebben bijgedragen aan het groeien van de faam en de goede naam van de stad. De wijsheden van Seneca, de gedichten van Góngora, de veroveringen van Abderrahman III, de penseelstreken van Julio Romero de Torres of zelfs de manoletinas, de schoenen van de beroemde stierenvechter Manolete, zijn terug te vinden in alle hoeken van het Eurostars Patios de Córdoba.

    Het Hotel Eurostars Patios de Córdoba heeft een overeenkomst met een parkeergarage die zich op ongeveer 100 meter van het hotel bevindt en waarbij het aantal plaatsen beperkt is.

    Het hotel brengt tevens een eerbetoon aan de festiviteiten rond de Binnenplaatsen van Córdoba, die ieder jaar plaatsvinden in de maand mei, deze binnenplaatsen staan sinds 2012 op Lijst voor Immaterieel Erfgoed. De festiviteiten tonen de waarde van de binnenplaats als interculturele ontmoetingsplaats en een leefwijze gebaseerdd op het bewerkstelligen van een innige sociale band tussen buren.

    Service en voorzieningen

    • Het hotel heeft een cafetaria met roomservice en een prachtige wijnbar waar u kunt genieten van de beste wijnen en snacks.

    • Een bezoek aan de stad Córdoba is de ideale gelegenheid om een historische plek te ontdekken en aan de oever van de Guadalquivir van de culturele en architectonische verscheidenheid te genieten.

     De stad dateert uit de Late Bronstijd (IXde tot VIIIste eeuw n.C.) en kent een lange geschiedenis. Ze is van een adembenemende schoonheid. Door de bevoorrechte ligging aan de oever van de rivier is ze in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een belangrijke handelszone. Deze rijke geschiedenis heeft natuurlijk zijn sporen nagelaten.

    • Het hotel beschikt over een zaal waar evenementen gehouden kunnen worden. Dankzij de ligging in het centrum van Córdoba en de functionaliteit ervan, is het de ideal ruimte voor zakelijke bijeenkomsten of activiteiten in de privé sfeer. De zaal kan worden aangepast aan de wensen van de gast die de meest moderne audiovisuele installaties kan huren en hij heeft hierbij het volledige personeel van het hotel tot zijn beschikking om van het evenement een succes te maken.
    • De grootsheid van Córdoba weerspiegelt zijn historische erfenis. De verschillende culturen die in de loop van de eeuwen in Córdoba hebben samengewoond, hebben hun sporen nagelaten en de indrukwekkende stad tot een charmante en magische plek omgevormd.

    Ligging en contact - EUROSTARS PATIOS DE CÓRDOBA

    Ligging en contact

    Het Eurostars Patios de Córdoba bevindt zich in een straat met een grote culturele traditie.