Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Zaragoza

    Eurostars Zaragoza

    Zaragoza
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     256 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14:30 uur.
    • Uitchecken voor:
     12:00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan (met uitzondering van blindengeleidehonden).
    • Parkeren:
     Het hotel biedt zijn gasten een overdekte parkeerplaats met directe toegang tot de receptie. 13 €/dag. Reserveren is niet vereist.
    • Ontbijt:
     7:00 - 10:00 weekdagen en 8:00 - 11:00 zaterdag, zondag en feestdagen.
    • Restaurant:
     Roomservice diner, elke dag van 20.00 tot 23.00 uur.

    8.4/10
    Erg goed

    2315 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Zaragoza

    De locatie van het hotel in het station Zaragoza-Delicias is ideaal voor het ontdekken van het historische centrum van de stad.

    Het design, het comfort, de moderniteit en de uitstekende ligging zijn de belangrijkste aspecten van dit fantastische stadshotel. Onlangs geopend en gelegen in het station voor hogesnelheidstreinen in Zaragoza, biedt de accommodatie de perfecte mix tussen ontspanning en comfort met faciliteiten die tot in het kleinste detail zijn ontworpen om een aangenaam verblijf te kunnen garanderen.

    Het 4* Hotel Eurostars Zaragoza beschikt over in totaal 256 kamers die zijn uitgerust met de beste voorzieningen om het slagen van allerlei soorten reizen, toeristisch of zakelijk, te kunnen garanderen. In de buurt van het gebied van de Expo en vlakbij het Pabellón Puente en de Torre del Agua, heeft het etablissement onder haar faciliteiten 2 vergaderzalen met een capaciteit voor evenementen tot 50 personen. Bovendien heeft het 4* Hotel Eurostars Zaragoza voor haar gasten een uitstekende cateringservice, die ideaal is bij de organisatie van allerlei soorten congressen en banketten.

    Service en voorzieningen

    • In het Eurostars Zaragoza hotel zijn de faciliteiten aanwezig voor het organiseren van alle soorten particuliere evenementen en zakelijke bijeenkomsten. De accommodatie beschikt over twee zalen die plaats bieden aan maximaal 50 personen en die uitgerust zijn met de beste technologische en audiovisuele faciliteiten zoals een projector, een scherm, een flipchart en een fax.

     Daarnaast biedt het hotel een restauratieservice voor het organiseren van coffee breaks, ontbijten, cocktailparty's en uitgebreidere menu's om elk evenement compleet te maken.

    Ligging en contact - EUROSTARS ZARAGOZA

    Ligging en contact

    Het 4* Hotel Eurostars Zaragoza geniet een uitstekende ligging op slechts 11 minuten afstand per auto van het centrum en op 15 minuten van de luchthaven van Zaragoza. De locatie van het hotel, in het station specifiek voor hogesnelheidstreinen en vlakbij het gebied van de Expo, is ideaal voor zakenreizen en om te kunnen profiteren van uiterst snelle verbindingen met het historische centrum van de stad.