Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Andorra - Andorra La Vella
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Andorra - Andorra La Vella

Ontdek Andorra - Andorra La Vella in een van onze fantastische hotels

Andorra is een klein land maar heeft zeer veel te bieden. Ondanks zijn kleine afmetingen is het land erin geslaagd zijn oppervlakte optimaal te benutten en een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden.

Uiteraard is natuur zijn grootste troef. De Pyreneeën omarmen het unieke, groene landschap. Ook de sneeuw speelt een essentiële rol in het leven van de bevolking en de Andorrese economie. Andorra la Vella is een fantastische winkelbestemming. Vooral de winkelcentra op de Avenida Meritxell zijn een bezoekje waard.

In Andorra kun je goede wijn drinken en lekker eten. Het is een stad met een lange sportieve geschiedenis, vooral wintersporten zoals ijshockey, ijsschaatsen en skiën zijn er zeer populair. Elk jaar komen er duizenden wintersportliefhebbers naar de pistes van Vallnord en Grandvalira om er hun skilatten en snowboards uit te proberen.

De prachtige natuuromgeving met bossen en rivieren opent een wereld van mogelijkheden… en herbergt enkele prachtige voorbeelden van meer dan duizend jaar oude Romaanse kunst.
Delen
Andorra - Andorra La Vella

EUROSTARS ANDORRA

Avinguda Meritxell, 23
Beoordeling van gasten

Het hotel bevindt zich in het commerciële zenuwcentrum van Andorra, vlakbij het grootwarenhuis Pyrenées. Het Eurostars Andorra is een paradijs voor wie met volle teugen van Andorra wil genieten. Je kunt er winkelen, skiën, van de natuur genieten, plezier maken en uitrusten. Het is de ideale verblijfplaats voor vakantiegangers die zowel van het buiten- als van het stadsleven houden.

De warme kleuren van de inrichting zorgen voor een elegante en gezellige sfeer. Dankzij het uitgebreide dienstenaanbod kan in al je behoeften worden voorzien. Het hotel telt 66 ruime en luxueuze tweepersoonskamers, een overdekte parking, een cafetaria, een vergaderzaal en een fitnesszaal met sauna.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS ANDORRA
    Avinguda Meritxell, 23
    Meer informatie