Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Andorra - Andorra La Vella
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Andorra - Andorra La Vella

Ontdek Andorra - Andorra La Vella in een van onze fantastische hotels

Andorra is een klein land maar heeft zeer veel te bieden. Ondanks zijn kleine afmetingen is het land erin geslaagd zijn oppervlakte optimaal te benutten en een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden.

Uiteraard is natuur zijn grootste troef. De Pyreneeën omarmen het unieke, groene landschap. Ook de sneeuw speelt een essentiële rol in het leven van de bevolking en de Andorrese economie. Andorra la Vella is een fantastische winkelbestemming. Vooral de winkelcentra op de Avenida Meritxell zijn een bezoekje waard.

In Andorra kun je goede wijn drinken en lekker eten. Het is een stad met een lange sportieve geschiedenis, vooral wintersporten zoals ijshockey, ijsschaatsen en skiën zijn er zeer populair. Elk jaar komen er duizenden wintersportliefhebbers naar de pistes van Vallnord en Grandvalira om er hun skilatten en snowboards uit te proberen.

De prachtige natuuromgeving met bossen en rivieren opent een wereld van mogelijkheden… en herbergt enkele prachtige voorbeelden van meer dan duizend jaar oude Romaanse kunst.
Delen
Andorra - Andorra La Vella

EUROSTARS ANDORRA

Avinguda Meritxell, 23
Beoordeling van gasten

Het hotel bevindt zich in het commerciële zenuwcentrum van Andorra, vlakbij het grootwarenhuis Pyrenées. Het Eurostars Andorra is een paradijs voor wie met volle teugen van Andorra wil genieten. Je kunt er winkelen, skiën, van de natuur genieten, plezier maken en uitrusten. Het is de ideale verblijfplaats voor vakantiegangers die zowel van het buiten- als van het stadsleven houden.

Het Eurostars Andorra creëert een elegante en gezellige sfeer dankzij een comfortabele inrichting waarin warme kleuren de boventoon voeren. U zult ook merken dat het brede scala aan diensten weet te voldoen aan elke behoefte die zich tijdens uw verblijf voordoet. Zo beschikt het hotel over 66 ruime kamers, inpandige parkeergelegenheid, restaurant, cafetaria, een vergaderruimte en een complete fitnessruimte en saunaruimte.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS ANDORRA
    Avinguda Meritxell, 23
    Meer informatie