Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Wellness

    Bij Aurea Washington Irving willen we je verwennen en je lichaam in de watten leggen. Jouw welzijn komt op de eerste plaats. Onder dit motto bieden we een uitgebreid assortiment ontspannende en gezonheidsdiensten aan.

    We stellen een complete massageservice ter beschikking waar je in je kamer een beroep op kunt doen. Raadpleeg de kaart met massages en reserveer in het hotel.

    Dankzij onze fitnesszaal kun je ook tijdens je verblijf in Aurea Washington Irving aan je conditie blijven werken. En dat is nog niet alles.

    Rust en welzijn: een Health & Fit-ervaring.

    Massages

    Het moment is aangebroken om helemaal te herbronnen. Neem je tijd om je even helemaal te ontspannen tijdens één van onze welness-sessies en geef je rendement een boost. Ons team heeft heel wat ervaring in manuele therapieën en gebruikt zijn kennis om de meest exclusieve massages en behandelingen aan te bieden op maat van de behoeften van de fysieke activiteit.Onze behandelingen zijn uniek. We maken gebruik van kwaliteitsproducten die je lichaam voeden, revitaliseren, verjongen en ontspannen. Raadpleeg onze kaart op .

    Openingstijden

    Meer informatie

    Fitnesszaal

    In onze fitnesszaal kan je je trainingen en dagelijkse routine voortzetten. Ze is uitgerust met apparaten voor cardiovasculaire oefeningen en accessoires voor lichaamsoefeningen. Alle klanten van het hotel mogen gratis gebruikmaken van de fitnesszaal. Die is van 9 u. tot 21 u. open.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Sauna

    Uw verblijf in het Aurea Washington Irving kan het ideale moment zijn om lekker te ontspannen in onze sauna en te profiteren van het verkwikkende en zuiverende effect. Het helpt mee om u na een werkdag van alle spanningen te ontdoen.

    Openingstijden: Maandag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur.


    Openingstijden

    Meer informatie