Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant Ai Tetti

    Het panoramische restaurant Ai Tetti, één van de vijf in het historische centrum van de Siciliaanse hoofdstad, is een ware referentie op het vlak van ervaring en kwaliteitskeuken. Onze tafelgenoten kunnen er genieten van het beste terras in de omgeving van Palermo, van waaruit ze een bevoorrecht uitzicht hebben op de koepel van het Teatro Massimo en de Monte Pellegrino.

    Het restaurant van Eurostars Centrale Palace kiest, hoe kon het ook anders, voor de beroemde Siciliaanse keuken van chef Francesco Inzerillo, en werkt uitsluitend met streekproducten van topkwaliteit. Het restaurant is een aanhanger van de slow food filosofie, een beweging die de kleine, lokale producenten promoot om de kwaliteit van de traditionele producten te vrijwaren. De verzorgde culinaire selectie van Ai Tetti wordt bekroond met één van de beste wijnkaarten van de stad, met Siciliaanse en Italiaanse wijnen.

    Ook wie op zoek is naar een locatie voor een privévergadering is hier aan het juiste adres. Het restaurant beschikt over een aparte ruimte met een prachtig panoramisch uitzicht en een capaciteit van 30 gasten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Ontbijten

    Onze gasten kunnen elke ochtend genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet met ruime keuze in een elegante, historische sfeer om de dag op de beste manier te beginnen.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Bar Tarallo

    Onze elegante, Engels geïnspireerde bar is de perfecte ontmoetingsplaats voor een heerlijk aperitiefje ter voorbereiding op de “Ai Tetti Experience”. In de Tarallo kunt u genieten van de authentieke, Italiaanse ristretto met ricciarelli en de beste, klassieke cocktails.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Roof Garden

    Onze bijzondere “tuin” is een gezellig privéterras, een ontmoetingsplek die de typische, plaatselijke lifestyle symboliseert en waar u kunt genieten van de beste cocktails van de stad en de avond kunt verderzetten in een ontspannende sfeer met chill out muziek.

    Openingstijden

    Meer informatie