Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant

    Het restaurant van het hotel is geopend van mei tot oktober.

    Middags kun je in het restaurant T Grill terecht voor lekkere gerechten en aperitiefjes onder het genot van het uitzicht op de omgeving en het zwembad van het hotel. Het restaurant is geopend van 12.30 u. tot 15.00 u, van mei tot oktober.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Terras

    Het Eurostars Monte Tauro bevindt zich op een bevoorrechte plek op het Italiaanse eiland Taormina. Vanaf het terras, dat elegant is ingericht met een combinatie van warm hout en weelderige planten, strekt de Ionische Zee zich onmetelijk uit. De vormen van deze ruimte zijn aangepast aan die van de Siciliaanse kust, waardoor het een ideale plek is om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het landschap.

    Op het terras van Eurostars Monte Tauro kun je niet alleen ontspannen en genieten van een uniek landschap, maar ook van het gastronomische aanbod van het restaurant, dat bestaat uit heerlijke recepten die alle smaken van de Middellandse Zee en Sicilië bevatten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Bar

    Van 10.00 u. tot 23.00 u. ben je tevens welkom in onze bar waar je van een cocktail, goede sfeer en al onze voorzieningen kunt genieten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Ontbijt

    In Eurostars Monte Tauro kun je alle dagen van 07.00 u. tot 11.00 u. van een lekker ontbijt genieten. We zetten een spectaculair buffet met internationale en Siciliaanse gerechten voor je klaar: lekkere kazen, vleeswaren, gebakjes en marmelades. Ondertussen kun je van het prachtige uitzicht op de baai van Giardini Naxos, Villagonia en Isola Bella genieten.

    Openingstijden

    Meer informatie