Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?

Reach the top

Ben jij leeuw of gazelle?

‘Reach The Top by Álex González’ is opgenomen in het Eurostars Madrid Tower 5* met Madrid op de achtergrond. De kortfilm toont een dag in het leven van een jonge man op zoek naar succes, verweven met de Afrikaanse fabel ‘De leeuw en de gazelle’.

De stem van Álex González vertelt deze metafoor in eerste persoon. Tegelijkertijd volgen we het verhaal van twee personages: de klant, een succesvolle jonge man (vertolkt door de populaire acteur) en een hotelbediende van het Eurostars Madrid Tower, het hoogste vijfsterrenhotel in Europa. Álex heeft die dag een belangrijke vergadering en probeert zoals gewoonlijk de beste hardloper te zijn. Zijn verhaal loopt parallel met dat van de hotelbediende, die eveneens het beste van zichzelf probeert te geven. Wie is de leeuw en wie is de gazelle? Een vraag waar de kijker zelf een antwoord op moet zoeken. “Leeuw of gazelle? Bij het ontwaken zijn we uiteindelijk allemaal hardlopers.”
Delen
Een interview met Álex González
Plaats
Ontdek het Eurostars Madrid Tower
Het hotel bekijken
Wij willen u helpen Bereid u voor op de volgende uitdaging
In het Eurostars Madrid Tower 5* stellen wij in totaal 22 vergaderzalen ter beschikking voor congressen, conventies of andere bijeenkomsten. Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste technologieën en al het nodige voor een geslaagd evenement. Met de begeleiding van ons professionele team schept u precies de sfeer die u wilt voor uw projecten.
Organiseer uw evenement
ONTDEK DE BESTEMMING VAN ÁLEX Wil jij ook genieten van Madrid, net als Álex?
Als hoofdstad van Spanje biedt Madrid onderdak aan de voornaamste administratieve en economische zetels in een sfeer die de lange, rijke geschiedenis van de hoofdstad naadloos weet te combineren met de moderniteit van deze eeuw. De economische en zakelijke centra zijn perfect geïntegreerd in de stad, zodat u na een lange werkdag kunt genieten van de architectuur en de levendige straten.
Reisgidsen