Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
EUROSTARS STELT VOOR
The Art of Cooking
by Keiko Ogawa

The Art of Cooking

Een zintuiglijke reis

Vanuit Barcelona, en meer bepaald vanuit het hotel Eurostars Grand Marina, tonen de chef Pablo García en de Japanse schilder Keiko Ogawa in 'The Art of Cooking” het parallellisme tussen koken en kunst en benadrukken ze de verschillende raakvlakken tussen deze creatieve activiteiten.

Het filmpje duurt maar anderhalve minuut en toont ons een dag uit het leven van beiden. Keiko schildert in haar atelier en legt de laatste hand aan haar tentoonstelling terwijl chef Pablo verneemt dat er die avond een tentoonstelling wordt geopend in het hotel en dat hij voor een welkomstcocktail moet zorgen. Beiden leggen hun ziel in hun werk en de aanwezigen genieten van het prachtige resultaat.
Delen
MAKING OFF
Een interview met Keiko Ogawa
PLAATS
Ontdek het hotel Eurostars Grand Marina
Het hotel bekijken
De kunst van het koken Ontdek onze gastronomie
Eurostars Grand Marina stelt het restaurant Aire de Mar tot uw beschikking, een culinaire referentie in Barcelona. Zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen zich laten verleiden door de verfijnde smaken van het uitgebreide, gastronomische aanbod. In de keuken van het restaurant in het World Trade Center van Barcelona worden overheerlijke, mediterrane fusiongerechten klaargemaakt. Het restaurant biedt plaats aan 120 gasten en beschikt tevens over een gezellige eetruimte voor 40 personen.
Schilder- en beeldhouwkunst in Eurostars Hotels Wil jij ook naar een tentoonstelling als die van Keiko komen?
Eurostars Hotels steunt opkomende artiesten door tentoonstellingen te organiseren in zijn hotels. Sinds 2005 werden al meer dan 500 tentoonstellingen georganiseerd. Op blog Cooltura kun je de komende tentoonstellingen raadplegen. Het merk beschikt over een eigen collectie. Het hotel Eurostars Grand Marina herbergt tevens een permanente tentoonstelling met werken van artiesten als Albert Ràfols Casamada , Lluís Lleó en Josep Maria Subirachs.
Travel Rooms #1 Bonjour Paris
Travel Rooms #3 Cuadernos de viaje