Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?

Cuadernos de viaje

De beste inspiratie voor je verhalen

‘Cuadernos de viaje’ speelt zich af in een sprookjesachtig Segovia en brengt de gelijkenissen tussen de reiservaring en de artistieke schepping in beeld. In de twee minuten durende video zien we hoe intensief de schrijver het creatieve proces beleeft. Tegelijkertijd volgen we de ervaringen van de twee muzikanten van Eurostars Hotels die de soundtrack van de video componeren. Conde vertelt in de voice over dat reizen voor hem “de meest emotionele ervaring is, de beste stimulans voor zijn verbeelding en de beste muziek voor zijn verhalen”.

Alfredo Conde is een van de meest prestigieuze schrijvers van de hedendaagse Spaanse literatuur. Hij schreef onder andere de roman Los Otros Días, waarmee hij de Premio Nadal won, Romasanata: Memorias inciertas del hombre lobo en Llovida del Cielo. Hij is bovendien jurylid van de Premio Eurostars Hotels de Narrativa de Viajes, die wordt uitgereikt aan de beste reisverhalen.
Delen
Plaats
Segovia
Ontdek het Aurea Convento Capuchinos
Het hotel bekijken
HET VERHAAL VAN EEN STAD Ontdek de stad die de schrijver inspireert
Getuige van het uitgebreide en glorierijke historische erfgoed van Segovia, met zijn Romaans aquaduct en zijn oude stadskern, die door Unesco werden uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het Aurea Convento Capuchinos 5* werd gebouwd in 1637, tijdens de Gouden Eeuw van de Spaanse cultuur, onder het bewind van Filips IV. Heden en verleden smelten samen in dit historische gebouw om van uw verblijf een unieke ervaring te maken.
HOTELS MET EEN VERHAALBeleef unieke ervaringen in unieke hotels
Onze hotels met geschiedenis vertegenwoordigen perfect deze naadloze fusie van traditie en avant-garde, met als enige doel van uw verblijf een unieke en verrijkende ervaring te maken. Ontdek in het Hotel Monumento Monasterio de San Clodio 4* in Ourense meer dan acht eeuwen geschiedenis, ontspan in het Eurostars Conquistador de Córdoba 4* en herbeleef de tijd van de kaliefen, laat je in vervoering brengen door het Eurostars Hotel de la Reconquista 5* in Oviedo, waar de winnaars van de Premios Princesa de Asturias na afloop van de prijsuitreiking maar al te graag hun intrek nemen.